Tervetuloa

Mikä olisikaan parempaa, kuin tuoreen kynsilakan tuoksu iltahämärissä? No ehkä pullan tuoksu, mutta kyllähän kotiäidin täytyy hieman ajatella linjojaankin. Ja siitä linjojen ajattelusta onkin lyhyt matka ajattelemaan ulkonäköään vähän yleisemmin. Tunnettu tosiasia on, että harvoin on kotiäidillä aikaa käydä kampaajalla tahi kosmetologilla. Niinpä hiukset ja naama on usein enemmän tai vähemmän luonnontilassa. Mutta jos edes kynnet olisivat kunnossa…

Näin alkoi Papu ajatella, kun törmäsi Konadin keksintöön: kynsien koristelulaattoihin. Kauniita ja hauskoja koristekuvia kynsiin hetkessä! Ja miten ihanan värisiä kynsilakkoja niiden kuvien alla. Eipä aikaakaan, kun innostus tarttui Murmikseen, joka ei ensin edes meinannut kehdata tunnustaa heti Papua matkineensa. Nyt on kummallakin uusina leluina Konadin laattoja ja tykötarpeita sekä pitkä rivi uusia kynsilakkoja kokeiltaviksi.

Koska kokeilut ja niistä saadut kokemukset on tietysti jotenkin dokumentoitava, syntyi ajatus yhteisestä blogista – ja ei kun tuumasta toimeen!

Murmis on hoitovapaalla tutkijan työstä kesällä 2009-syntyneen tytön seurana. Matkamittariin on kertynyt vuosia jo 35, vaikka ajoittain Murmiksen on sitä hyvin vaikea uskoa. Murmis viihtyy hyvin kotona ja haaveilee pitävänsä taukoa työelämästä vielä useampia vuosia. Kynnet eivät ole tämän kotiäidin suurin intohimo, vaan ruoanlaitto ja leipominen sekä erilaiset käsityöt. Kynnet siis joutuvat koetukselle ja aloittelevan manikyristin ostoslistalla onkin hienot kumihanskat tiskaushommiin. Niitä ennen ostoslistalle onkin päätynyt jo aika paljon kynsiin liittyvää lakoista koristeisiin, sillä Murmiksella on tapana innostua uusista asioista nopeasti ja perusteellisesti.

Papu on 34-vuotias yrittäjä, joka tekee töitä hoitovapaalla sen minkä vain ehtii ja jaksaa. Kotona hääräilee 01/2009 syntynyt poikalapsi, joka pitää äidin yleensä kiireisenä aamusta iltaan. Kynsien lisäksi Papu kasvattaa vatsaansa, sillä poikanen saa pikkuveljen tai -siskon joulukuussa. Kynsien koristelussa tämä kotiäiti on täysi aloittelija, joka tähän asti on ainoastaan satunnaisesti (ehkä kerran vuodessa) lakannut kyntensä jollakin äidiltään periytyneellä kynsilakanjämällä. Nyt – kiitos netissä nähtyjen upeiden manikyyrien! – posti kantaa harva se päivä kotiin kynsilakkoja ja muita tarvikkeita ja kotiäidin tili parkuu tyhjyyttään. Tästä on hyvä aloittaa! ;)

4 thoughts on “Tervetuloa

  1. Tervetuloa itsellenne tähän kynsien, kynsilakkojen, kynsikoristeluiden ja kynsiblogien ihanaan maailmaan! Teillä on mukavan näköinen blogi, erityisesti otsikkokuva on hieno!

    • Kiitos minunkin puolestani. Alkutaipaleella tässä ollaan lakkailun suhteen, vaikka eilen kyllä löysin kaapistani aika ison määrän enemmän ja vähemmän vanhoja lakkoja. Tuo Papu on aika velho noiden kuvien kanssa kyllä <3

  2. Kiitos! Ihanaa, että joku on jo löytänyt tiensä tänne :) Otsikkokuva on ihan stock photo, jota itse muokkasin Murmiksen mielipiteitä kuunnellen (alun perin tuo kynsilakkapullo oli siis ihan vaan yksivärinen kirkkaanpunainen lakka). :)

  3. Päivitysilmoitus: Puuuuuuuhk | Jos edes kynnet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s