Ranskalaisesta lähdetään

Olen aina rakastanut ranskalaista manikyyriä. Toisilla, siis. Ei minulla itselläni sellaista ollut koskaan ollut, ennen kuin hurahdin pari viikkoa sitten… Ja miten ironista, että tällaisen tumpelon pitikin ihastua juuri siihen kaikkein pirullisimpaan manikyyriin! Neljä tai viisi yritystä on nyt takana, ja edelleen etsin parasta tapaa tehdä ns. ranskis.

Kuvassa on ihan ensimmäinen yritykseni, joka itse asiassa oli huomattavasti kauniimpi kuin yritykset kaksi ja kolme. Käytin Mavalan tippitarroja, jotka tosin osoittautuivat kamaliksi lakantuhoajiksi ja jotka olen sittemmin hyllyttänyt. Pohjalla on O.P.I. Privacy please (2 kerrosta), tipit on Mavalan valkealla ja päällä on … no, tuolloin se oli jokin-mikä-lie päällyslakka, joka sattui hyllystä löytymään.

2010-09-05-ranskis

Jotkut kuulemma tekevät tipit ensimmäiseksi, siistivät ne kauniiksi vanupuikolla ja kynsilakanpoistoaineella, ja viimeiseksi laittavat päälle hennon pinkkiä tai beigeä. Kokeilin sitäkin, mutta ainakin tuo O.P.I. vaatii kaksi  kerrosta näyttääkseen hyvältä – ja kaksi kerrosta sitä pilaa tipit tekemällä niistäkin vaaleanpunertavat. Ick.

No, harjoittelu jatkuu!

– Papu –

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s