Maanista ostelua

Se on tunnettu tosiasia, että tyhjästä on paha nyhjäistä. Vaikka kuinka innostaisi laittaa kynsiään, ei voi tehdä mitään, jos ei ole tarpeellisia välineitä. Kun kiinnostuin Konadista, katselin Konad-tarvikkeiden hintoja ja laskeskelin, että perustarpeet saisi noin kolmellakympillä. ”Eihän se niin kallista ole”, tuumasin, ja aloin mättää tarvikkeita ostoskoriin.

Lopullinen lasku olikin sitten melkein 70 euroa. Hups.

Konadeja odotellessa sormet kuitenkin syyhysivät armottomasti, joten ostin pari peruslakkaa, kynsiviilapakkauksen, kynsilakanpoistoainetta, tippitarroja, käsivoidetta jne. Ja taas paloi rahaa.

Sitten aloin selata muita kynsiblogeja. Kauniiden kynsilakkojen paljous alkoi tuntua lähes pökerryttävältä. Silmissä vilisi China Glazea, O.P.I.a, Nfu Oh:ta, Nubaria ja kaikkia muita ihanuuksia. Aivoissa raksutti. Haluan tuon, tuon, tuon, tuon, tuon ja tuonkin! Kaveri vinkkasi, että Looks Design myy loput Nubar-lakkansa pois edullisesti. Sinne siis. 40 euroa katosi kuin huomaamatta. *nielaisu*

nubar1409
Nubar 2010, Greener, Enchanting Red, Raspberry Truffle ja Cherry Cordial

China Glazea oli pakko saada myös. Muutamia värejä sentään, että saisi jonkinlaista perusvarastoa kasaan. Eihän kynsiä voi lakata ilman kynsilakkaa!

chinaglaze
Fairy Dust, Cherish, Blue Island Iced Tea, Stella, TMI, Trophy Wife, Robotika

En rehellisesti sanottuna uskalla edes laskea, paljonko rahaa on palanut kynsilakkoihin ja muihin tarvikkeisiin ihan muutamassa viikossa. Eilen illalla laskeskelin, että maailmalta on tulossa tällä hetkellä vielä ainakin kuusi lähetystä kynsitarvikkeita… puolustaudun huomauttamalla, että ne ovat yhtä lukuunottamatta kaikki arvoltaan hyvin pieniä (10-15 dollaria), eikä se kalleinkaan ole kuin 36 dollaria.

Ja lohdutan itseäni sillä, että toisin kuin monilla kynsibloggaajakonkareilla, minulla ei todellakaan ole kaapeissani yli kahtasataa kynsilakkapulloa.

Vielä…

– Papu –

Mainokset

2 thoughts on “Maanista ostelua

  1. Tuo on kyllä yliharmillista, että LooksDesign lopettaa Nubarin myynnin. Täytyy ostella niitä tästä lähtien kalliimmalla hinnalla eBaystä, mutta hyvä edes että sieltä löytyy.

    Ja joo, tiedän kyllä tuon tunteen: ”oi ei, miten paljon taas olenkaan törsännyt kynsilakkoihin”. Lohdutan itseäni aina sillä että jätän törsäämättä moniin muihin turhuuksiin ;-)

  2. Mua onneksi lohduttaa suuresti se, että monet muut asiat taas sitten saa eBaysta ihan murto-osalla siitä rahasta, mikä niihin Suomessa uppoaisi… Just tänään mietin, että pitää yrittää välttää heräteostoksia suomalaisissa kaupoissa ja vastaavasti ostaa se mitä välttämättä haluaa (tai tarvii ;) ) eBaysta tai jostain ulkomaisesta nettikaupasta, niin säästää toivottavasti pitkän pennin. Ihan JÄRKYTTÄVÄÄ katsoa, mitä esim. OPIn lakat maksaa Suomessa :O

    Ja ihan totta, kyllä se raha johonkin uppoaisi kuitenkin, tää on vaan priorisointikysymys ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s