Taas ranskalaista…

Jos viimeksi ei mennyt niin kuin Strömsössä, niin tällä kertaa kaikki onnistui suunnilleen niin hyvin kuin tällainen aloittelija edes uskaltaa toivoa. Pahoittelut taas uudesta ranskalaisesta, mutta kun yritän sinnikkäästi oppia tekemään sen siististi ja niin, ettei sen teko veisi tuntikausia :D

Poshen pohjalakka, sen jälkeen 3x O.P.I. Privacy Please (olisin toivonut kahden kerroksen riittävän, mutta ei – lakka jää raitaiseksi vaikka mitä yritän… oli pakko vetää kolmas kerros). Kärjissä O.P.I. Alpine Snow, glitterinä Dependin hopeaglitterlakka, jota laitoin kapealla meikkisiveltimellä (joka sitten jäykistyi tönköksi kun lakka alkoi kuivahtaa siihen, argggh). Päällä Poshen pikakuivattaja.

opi-french0410

Ja arvatkaas mitä? Tämä mamma teki kärjet tällä kertaa vapaalla kädellä ilman mitään tarroja tai teippejä. Huzzah! Tein ensin valkealla koristelulakalla kaarevan viivan kynnen valkean osan suuntaisesti, ja sen jälkeen lakkasin alueen Alpine Snow:lla. Rajakohdasta ei tullut aina ihan täydellinen, mutta koska tarkoitus oli joka tapauksessa laittaa rajaan glitteriä, se ei haitannut yhtään.

Toivottavasti tämä lakkaus kestää kauniina useampia vuorokausia, sillä tätä ei tee mieli poistaa :D

– Papu –

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s