Holotäplät

Onnistuin tekemään kolme peräkkäistä katastrofilakkausta. Jokainen sai kyytiä kynsistä samantien. Aloin jo tuskastua jatkuvaan kynsien hinkkaamiseen, joten päätin tehdä jotain tosi yksinkertaista, missä epäonnistumisen vaara olisi mahdollisimman pieni.

Siispä lakkasin kynnet Seppälän vaaleanharmaalla Golden Rose -hololakalla ja tein punaiset täpläkoristelut Nubarin Enchanting Red -lakalla. Pohjalla ja päällä Poshea. Ja kas – sain aikaan lakkauksen, jota viitsiii katsella useammankin päivän. Vihdoinkin. Moitin mielessäni ainoastaan sitä, että en tajunnut etukäteen tuon harmaan lakan sinertävyyttä, sillä viileämmän sävyiset täplät olisivat sopineet sen kanssa paremmin yhteen.

holodot02

holodot01

Tuon harmaan lakan kaunis hento holoefekti ei valitettavasti erotu kuvissa, mutta jos nuo Golden Rose -lakat ovat sinulle tuttuja, osannet sen kuvitella. ;)

Suhtauduin skeptisesti noihin Seppälän lakkoihin, koska ne olivat… no, halpoja Seppälä-lakkoja. Minulla on niitä kaksi, enkä ollut kumpaakaan ehtinyt vielä kynsiini testata. Olin todella positiivisesti yllättynyt, kun eilen illalla lakkasin kynsiäni: lakka levittyi hurjan kauniisti ja sain sillä aikaan kauniimman ja tasaisemman lakkapinnan kuin luultavasti yhdelläkään aiemmin testaamallani lakalla. Jos se olisi edes hitusen peittävämpää, se olisi täydellistä. Nyt ei kolmellakaan kerroksella tullut ihan täyttä peittävyyttä, mutta olen kyllä silti tyytyväinen.

Seuraavaksi onkin ongelmana se, mistä saisin haalittua lisää Golden Rose -ihanuuksia. Minun tuurillani Seppälät taatusti tarjoilevat eioota, kun olen tällainen myöhään herännyt… No, ehkäpä jo huomenna suuntaan poikasen kanssa lähi-Seppälään!

– Papu –

Mainokset

3 thoughts on “Holotäplät

  1. Ihan hauskat vaikka yksinkertaiset! Juuri sellainen mitä varmaan jaksaa katsella jos vaan pysyy.. Mulla nuo Goldenit ei oo oikeen tahtoneet omissa pysyä. Geeleissä kun pysyy mikä vaan ja päivätolkulla :)

  2. Hophop.. nyt tuli puhuttua palturia.. Mulla EI siis ole yhtään Golden rosea seppälästä vaan sellasa kun Rose Nails jotka ostin puolasta. Jättipullo, maksoi noin 50snt :) Ja ihmettelen oikeen että miksi mulla ei sitä ole, kaikki onkin sitä Wild and Grazy merkkistä, ja se ei pysy.

    • No arvaapas minkä verran muakin harmittaa, kun pidin tuon harmaan lakan ostaessani jo kädessäni vihreäsävyistäkin hololakkaa ja pistin sen sitten pois koska halusin ostaa myös pari Wild and Crazy -lakkaa – ja ne on ihan surkeita! Grrrr!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s