Viileää romantiikkaa

Jo viikon makaamisen jälkeen ilahduttaa kummasti, kun postimies tuo paketteja. Sain vihdoinkin yli kaksi viikkoa sitten tilaamani China Glazen Romantique-kokoelman jälkimmäisen puoliskon sekä pari yksittäistä Nubar-lakkaa, joista itselleni jäi alemman kuvan Knight’s Armor – edellisessä merkinnässä esiteltyä Enchanting red -sävyä tilasin ylläriksi pullon äidilleni.

Pullot ovat keittiössä ja Papu sohvalla, joten joudun nyt muiden blogien swatchien perusteella päättelemään, mikä sävyistä on mikäkin, että saan kuvateksteihin lakkojen nimet ;) Kuvista puuttuu viileän vihreä Cherish (kuvissa kahdessa eri valaistuksessa vasemmassa reunassa), joka minulla oli ennestään. Sitä on nyt siis tuplakappale, josta pitänee hankkiutua eroon. Jos se ei kiinnosta blogisiskoa, pitää varmaan harkita arvontaa tms. :)

romantique-cool1
Harmony, Awaken, Adore

romantique-cool2
Admire, Devotion, Nubar Knight’s Armor

Lyhensin eilen kynsiäni 2-3 mm päästäkseni eroon äyskäristäni ja taipuvista etu- ja keskisormen kynnenpäistä, ja nyt kynteni ovat surullisen lyhyet töpöt :( Harmitti ihan hirveästi pätkäistä työllä ja tuskalla jo sangen pitkiksi saadut kynnet, mutta ne taipuneet ja vääntyneet kynnet ahdistivat liikaa. Nyt lähtee siis uusi yritys, ja jos kynnet jatkossakin aina taipuvat ja käpristyvät, lienee aika alkaa opiskella geelikynsien tekemistä…

– Papu –

Mainokset

2 thoughts on “Viileää romantiikkaa

  1. Huoh.. toi Harmony olis ollu niin kiva saada. Kävin meilisotaa yhen firman kans mistä tilasin kokoelman kun sain kaks Admiree. Lupas lähettää Harmonyn ja tästä on jo 4kk…

    • No onpas törkeää palvelua moinen – tai lähinnä sen palvelun puutetta! Pitäiskös vielä yrittää kerran huudella perään ja ilmoittaa napakasti, että jos sitä luvattua Harmonya ei ala kuulua niin ihan turha kuvitellakaan, että teet bisnestä enää moisen puljun kanssa tai suosittelet sitä koskaan kenellekään?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s