Ensimmäinen vesimarmorointi

Nyt sitten ne aiemmin luvatut kynnet! Urheasti lähdin kokeilemaan vesimarmorointia ensimmäistä kertaa elämässäni, ja jo ensimmäinen kynsi onnistui täysin yli odotusten. Kaiken kaikkiaan homma oli minusta ehkä helpompaa kuin mitä olin kuvitellut muiden kokemusten perusteella, mutta toisaalta olin valmistautunut tähän suureen koitokseen katsomalla noin N kappaletta My Simple Little Pleasures -blogia pitävän Coleten tutorial-videoita. :D

Lakkoina on China Glazen Romantique-kokoelman Adore, Harmony ja Devotion, jotka toimivat minusta hienosti vesimarmoroinnissa. Pohjalle laitoin ensin yhden kerroksen Devotionia, jotta saisin varmasti peittävän lopputuloksen. Missään nimessä kynsistä ei tullut virheettömät tai täydelliset, vaan niihin jäi pieniä ilmakuplia sun muuta, mutta olen silti todella tyytyväinen.

My first water marbling manicure (right)
Ensin tehty oikea käsi

My first water marbling manicure (left)
Ja ehkäpä paremmin onnistunut vasen käsi

Ainoa surullinen puoli tässä marmoroinnissa on se, että se syö melko paljon lakkaa. Seuraavalla kerralla ajattelinkin olla välittämättä siitä, ovatko kuviot eri kynsissä mitenkään samankaltaiset, ja tehdä useamman kynnen kerralla. Tällöin lakkaa menee vähemmän haaskuun.

– Papu –

Mainokset

4 thoughts on “Ensimmäinen vesimarmorointi

  1. Herkunnäköiset kynnet näin kuvassakin. Minä näin ne myös livenä ja täytyy kyllä kehua Papun ekaa WM-kertaa erittäin onnistuneeksi. Itse hiukan sohlasin tänään omassa yrityksessäni.

  2. Auts miten superkiva yhdistelmä värejä ja tasaisen hyvin onnistunut marmorointi! Itse ei ole tullut vieläkään kokeiltua tekniikkaa – pelottaa että kynsinauhat ja vierusiho olisivat lakassa vielä seuraavalla viikolla. :/

  3. No onhan tuo nyt ihan älyttömän hieno ensimmäiseksi marmoroinniksi! Ja väriyhdistelmä on onnistunut, varmaan tuokin hyvä pointti että kaikki lakat ovat samasta kokoelmasta niin ovat yhteensopivat sekä väreiltään että koostumukseltaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s