Onnea on…

…ensimmäiset lähestulkoon onnistuneet Konad-kynnet! Kaikki leimat eivät siirtyneet ihan täydellisesti, mutta kokonaisuus on riittävän hyvä luomaan uskoa siihen, että jonakin päivänä hallitsen tuon homman… Lakka on jumalaisen kaunis violetti Depend, jonka numeroa en tähän hätään muista, enkä ison mahani kanssa jaksa lähteä tarkistamaan. Olisikohan 163 tms? Konadointiin käytin China Glazen Devotionia.

depend-konad

…saada käsiinsä tämä – ainakin muiden ottamien kuvien perusteella – käsittämättömän upea Sally Hansen -aarre: Nail Prisms Turquoise Opal! Murmis oli tämän lakan bongannut Body & Soul -blogissa, josta sitten yhdessä katselimme valokuvia suurin piirtein kuolavanat leukaa pitkin valuen. Lakan valmistus on lopetettu jo ties koska, mutta eBayn ihmemaailmasta sitä vielä sai (joskin on pakko sanoa, että hinta on melko tuskallinen), joten tilasin sitä kaksi pulloa – blogisiskokaan kun ei saa missään nimessä jäädä ilman ♥

sh-treasure

Onnea sen sijaan EI ole kynsikuvassakin näkyvä patti, joka on istunut oikean keskisormeni kynnen vieressä jo varmaan puolitoista kuukautta. Yleensä olen kynsikuvistani sen käsitellyt vähän huomaamattomammaksi, mutta nyt jätin sen näkyviin, jotta voin tässä samalla kertoa, että aion vihdoinkin perjantaina raahautua lääkärille näyttämään sitä. Jospa kiltti lääkäritäti avaisi sen, että se vihdoin parantuisi ja katoaisi kokonaan!

– Papu –

2 thoughts on “Onnea on…

  1. Tosi kauniit violetit ja konadoinnitkin on hienot. Mä tuskin maltan odottaa, että päästään tuota Sallya kokeilemaan. Toivottavasti ei tarvi odottaa jouluun saakka :D.

    • Ei tarvi odottaa joulua :D Lakan saa käydä hakemassa heti kun ehtii ja jaksaa, ja saapa vielä teetä ja pullantapaistakin varmaan samalla :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s