Lohtushoppailua sohvanpohjalta

Moni stressaantunut ja paljon töitä tekevä varmaan ilahtuisi ikihyviksi, kun saisi lääkäriltä käskyn ottaa mahdollisimman rauhallisesti ja viettää aikaa sohvalla lojuen. Pitemmän päälle pakkolepo alkaa kuitenkin ainakin täällä käydä tylsäksi ja koko ajan mielen perällä nakertava pieni huoli raskauden etenemisestä pistää välillä pään koville. Siispä oli ihan pakko suorittaa hieman lohtushoppailua, eikö?

Amerikkalaisten kynsibloggaajien blogeissa vilahtelee tuon tuostakin ihania Zoyan lakkoja, joten päätin sitten minäkin tilata muutaman. Slurrppss vain, ja eBay oli taas rokottanut PayPal-tiliäni (ja sitä kautta luottokorttiani)… Kaunokaiset kotiutuivat tänään ja näyttävät tältä:

zoya
Penny (kokoelmasta Truth or Dare), Crystal (Fire & Ice) ja Anaka (Truth or Dare)

Lisäksi tein elämäni ensimmäisen tilauksen Nailetc:lle. Kuudelle lakalle tuli postikuluja $14.99, mikä ei ollut kohtuuttoman paljon kun huomioidaan lakkojen hinnat verrattuna Suomen hintoihin (esim. Diva of Geneva $6.49 vs. 18.90e…). Ensimmäisessä kuvassa punaisen ja violetin sävyiset O.P.I.t:

opi-reds
Kinky in Helsinki (ihan nimensäkin vuoksi pakko saada :D), Purple-opolis ja pitkään himoitsemani Diva of Geneva.

orly-opi
Orlyn It’s not Rocket Science (oikeasti selvästi lämpimämmän sävyinen kuin kuvassa), O.P.I. Brand New Skates ja O.P.I. DS Coronation.

Olen jo pitkään himoinnut noita O.P.I. Designer Series -lakkoja, mm. sävyä Extravaganca, joten kun tuo Coronation sattui jopa olemaan tarjouksessa, en voinut vastustaa. Ihana glitter, jossa on hento holoefekti. Ei kovin peittävä, mutta voisi kuulemma toimia hyvin myös toisen lakan kanssa yhdessä.

opi-kiekko
Osa uusista aarteistani kiekolle siveltynä

Tällä kertaa on pakko todeta, että ahneella oli paskainen loppu. Nimittäin nuo O.P.I. Purple-opolis ja Kinky in Helsinki olivatkin todellisuudessa masentavan lähellä toisiaan värisävyiltään – niin lähellä, että minulla ei riitä mielenkiintoa kummallekin. Purple-opolis päätyi siis saman tien äidille. Kirsikkana kakun päällä tänään kotiutunut Zoyan Anaka on SEKIN värisävyltään lähestulkoon identtinen Kinky in Helsinki -lakan kanssa. Onni onnettomuudessa on sentään se, että Anakassa on voimakas shimmer, kun taas KiH on lähinnä hennosti helmiäissävyinen.

Mutta ei tämänkertainen melkein-dupe-masennus jäänyt noihin kolmeen lakkaan. Eipä ei. Pitkään himoitsemani Diva of Geneva paljastui ainakin tämmöiseen harjaantumattomaan silmään melkein täysin samansävyiseksi kuin China Glazen Stella. HUOKAUS!!! Ne ovat minusta ainakin paljain silmin päivänvalossa vielä enemmän samansävyiset kuin tässä kuvassa:

dog-stella

Minun silmiini Stellan ja Diva of Genevan ainoa ero on DoG:ssa oleva hento kultainen shimmer, joka saa lakan joistain kulmista näyttämään aavistuksen lämpimämmän sävyiseltä kuin Stella, ja tämä ero näkyy tuossa kuvassani. Onko ero riittävän suuri, että minusta on järkevää hankkia molemmat lakat? Ei todellakaan ole. Joku tuhat eri kynsilakkaa omistava täyshöyrähtänyt ( ;) ) luultavasti löytäisi lakoista enemmän eroja ja osaisi keksiä jonkinlaisen oikeutuksen molempien hankkimiselle, mutta minä en osaa.

Siispä: Minä en osta ihan pian YHTÄÄN fuksia/magenta-sävyistä lakkaa, kun olen nyt vahingossa hankkinut kolme liian samanlaista, ja sama päätös koskee tuollaista DoG / Stella -violettia lakkaa. Mur. Ja toivelistallani oli China Glazen Cowgirl Up, mutta vahingosta viisastuneena tein vähän googlailua, ja tämän kuvan nähtyäni viivasin Cowgirl Upin aika sukkelasti yli listaltani (Cowgirl Up keskisormessa, muissa Stellaa…).

Ja keskisormista puheenollen, omani näyttää nyt tältä:

ouch

Lääkärin arvio oli, että sormessa oleva patti on hemangiooma eikä esimerkiksi kysta, mikä minua suuresti nyppii, sillä tiedossa on ilmeisesti pitkä yhteinen taival tuon pahuksen rumiluksen kanssa. Se on kaikin puolin harmiton, mutta se ei todennäköisesti tule katoamaan itsekseen, enkä ainakaan tässä vaiheessa todellakaan jaksa paneutua asiaan niin paljon, että viitsisin maksaa käsikirurgille sen poistamisesta. Mur.

– Papu –

Mainokset

4 thoughts on “Lohtushoppailua sohvanpohjalta

  1. Mie voisin ostaa sulta noita virhehankintoja. Halvalla tietenkin, kun halvalla olet ostanutkin ;)

  2. Ja jos ei jaksa myydä, niin voihan ne käyttää peräkkäin. Kyllä ne lempisävyt nimittäin aikanaan kuluu loppuun, jos ei nyt ihan lähiaikoina kuitenkaan. ;)
    Harmi tuota sormipattia, onneksi ei mitään vaarallista kumminkaan.

  3. Joo noita virheinvestointeja voisi toki kaupata eteenpäinkin. Tuon Stella / DoG:n kanssa ei tule varmaan ongelmia, kun se sävy on niin jumalaisen kaunis, että ne voi tosiaan käyttää peräkkäinkin… Tosin tällä mun nykyisellä lakkamäärälläni en pidä todennäköisenä, että mikään sävy loppuisi ihan pian *nolo*

  4. Päivitysilmoitus: Diva of Geneva « Jos edes kynnet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s