Susirumat kuvat…

…mutta ihan suht nätit kynnet, kuitenkin. Tämän kerran kuvat on otettu väsyneenä, hämärässä ja salamavalolla – antakee armoa :D

Ensin liukuvärjäys, jossa on itse asiassa käytetty kolmea väriä, vaikkei sitä oikein kuvasta tahdo huomata. Pohjalla Poshen base coat ja sen päällä koko kynnellä Wild & Crazyn sävyä Ticklish Toes (joka on testaamistani Wild & Crazy -lakoista ainoa, josta voin sanoa pitäväni). Liukuvärjäykseen töpöttelin ensin OPI Glitzerlandia ja kärkiin Zoyan sävyä Penny. Päällä Poshen pikakuivattaja. Vuorokautta myöhemmin testasin OPIn Alpine Snow:n toimivuutta leimailuun ja koristelin kynnen fauxnad-laatan perhosella, joka sai ylleen Trindin päällyslakkaa.

penny-gradient

Koska joka tapauksessa olen kotona neljän seinän sisällä ja kynsiäni katselee näinä päivinä minun lisäkseni vain lapsi, aviomies ja lastenhoitoapuna oleva äitini, tein barbaarisesti toiseen käteen erilaisen manikyyrin – ihan vain saadakseni kokeilla erilaisia juttuja. ;)

anaka

Näistä kynsistä tykkäsin kovasti, mutta kuva ei kyllä tee niille oikeutta! Pohjalla jo edelläkin käytössä ollut W&C Ticklish Toes, kärjissä puolestaan Zoyan Anakaa. Rajaus hopeanvärisellä Nubarin koristelulakalla. Kaiken päällä ChG:n Fairy Dustia ja pikakuivattava. Seuraavana päivänä oli sitten pakko kokeilla, onnistuisiko Anakalla leimaaminen. Ruususta tuli ihan nätti, mutta värisävy on sangen hailakka verrattuna kynsien kärkiin. Mutta tulipa testattua!

Nyt kynsissä on jo jotain ihan muuta, jonka toivottavasti saan kuvattua tänään. Stay tuned!

– Papu –

P.S. Kuulun siihen koulukuntaan, jonka mielestä ranskalainen manikyyri vaatii valkeat (tai lähes valkeat) kärjet, joten tämän merkinnän kategorioihin Ranskalainen ei pääse, vaikka moni muu varmaan kutsuisi tuota alempaa manikyyriä ranskalaiseksi ;)

Mainokset

3 thoughts on “Susirumat kuvat…

  1. Toi liukuvärjäys on kyllä hiano! Ja alkaahan se Konadin käyttö jo sujua ;)

  2. Kiitos! :) Toi Konadien käyttö on vähän arpapeliä edelleen, mutta noita pienehköjä kuvia uskallan jo yrittää – koko kynnen kuvioita tai tippikuvioita en vielä uskalla, kun sen kuvion asemoiminen on niin hankalaa :E

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s