Kaunis, kauniimpi, kaunein?

Tällä kertaa esittelen mahdollisesti kauneimman kynsilakan, mitä olen ikinä nähnyt. Tämä on Sally Hansen Nail Prisms Turquoise Opal – aivan käsittämättömän upea duochrome, josta löytyy ”päävärien” turkoosinvihreän ja violetin lisäksi myös muita värisävyjä, mistä toivottavasti kuvani esittävät edes kalpean aavistuksen. Lakan valmistus on – kuten aiemmin jo mainitsin – lopetettu, mutta eBaysta sitä vielä saa (joskin pullosta piti pulittaa lähemmäs 20 dollaria).

Miinusta lakka saa oikeastaan vain onnettoman läpikuultavasta koostumuksestaan: kuvien kynsillä on peräti NELJÄ lakkakerrosta, ja voitte vain kuvitella minkä verran aikaa tuollaisen lakkamäärän kunnollinen kuivuminen vie… (= niin kauan, että ehdin turmella molempien peukaloiden lakat kuivatuksen aikana…) Lisäksi yhdistelmä 4x Sally Hansen + Poshen pikakuivattaja sai aikaan aina yhtä ärsyttävän lakan kutistumisilmiön, joten vaikka lakka on kuvissa ollut kynsilläni vasta 2 vrk, jokaisen kynnen kärki näkyy aivan toivottomasti.

turquoise-opal01

turquoise-opal03

turquoise-opal02

Eilen saapuneita Bundle monster -fauxnadeja oli pakko päästä heti testaamaan, joten koristeeton vasen käsi sai sekä nimettömään että peukaloon pikkuisen liskon. :)

turquoise-opal04

Ensi kerralla varmaankin sitten taas ostosten esittelyä, sillä rakas mieheni lähetti minut ja äidin eilen taksikyydillä kotiseinien sisältä virkistäytymismatkalle, jonka kohteeksi valikoitui Iso Omena (eikä vähiten siksi, että siellä on sekä Kicks että Seppälä…). Teki muuten hyvää päästä edes hetkeksi tuulettumaan kolmen ja puolen viikon lepäämisen jälkeen!

– Papu –

Mainokset

One thought on “Kaunis, kauniimpi, kaunein?

  1. Uijui, toi on kyllä niin ihanansävyinen lakka. Kuinka mä raaskin omaani edes korkata. Kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s