Lohtushoppailua, osa X

Ahem… nyt voisi taas sitten esitellä viimeaikaiset hankinnat, ennen kuin seuraavat kotiutuvat. Tunnustan (taas) shoppailleeni lohdukseni, kun en oikeastaan pääse mihinkään ison mahani, flunssani ja noin miljoonan eri särkyni kanssa.

Appiukko vietti meillä viime viikolla pari päivää, ja kiitos hänen ja hänen autonsa, pääsin käymään Kicksissä samalla kun kävimme hoitamassa ruokaostoksia sun muita ♥ Väitän käyttäytyneeni kovin maltillisesti, sillä mukaan kyseisestä liikkeestä lähtivät vain nämä:

beyu-depend

BeYu sävyä 381 ja Dependin Foundation Ridgefiller. Minulla ei ennestään ollut mitään ridgefilleriä, ja kun tuo lupaili myös peittää kellertävyyttä, päätin kokeilla. Olen käyttänyt sitä nyt pohjalakkana muutamassa manikyyrissä ja olen kyllä ollut varsin tyytyväinen hankintaani. Tuo BeYun sininen on vielä testaamatta, mutta puhdistin juuri kynteni ja suunnitelmissa on laittaa tuota ihanuutta jo tänä iltana. Kicksissä olen jo kaksi kertaa kaihoisasti katsellut yhtä todella upeaa BeYun punaista kimaltelevaa lakkaa, mutta valitettavasti ainakin Ison Omenan Kicksissä sitä on ainoastaan värikartalla, ei myyntivalikoimassa.

chg-holot

Tilasin äidille jotain pientä eBaysta, ja koska postikuluja oli joka tapauksessa maksettava, tarttui mukaan ”jotain pientä” myös itselle: China Glazen hololakat GR8 ja TTYL. Noita OMG-kokoelman lakkoja on masentavan huonosti saatavilla missään, ja silloinkin kun niitä löytää, niistä pyydetään aika paljon. Haaveissa olisi saada vielä BFF, DV8 ja L8R G8R, vaan voipi tosiaan jäädä haaveeksi.

artclub

Viimeisenä ostoksia CesarsShopista: ihan täydellinen hopeinen koristelulakka (Solid Silver) ja kultainen glitterkoristelulakka (olisikohan ollut fine gold glitter?). Samalla kertaa tuli tehtyä pari selkeää hutiostosta, joita en edes viitsinyt kuvata. Ostin kokeeksi jotain Glam French Tip -tarroja, joilla piti mukamas saada kauniit tipit ranskalaiseen manikyyriin. Not. Tarrat olivat rumia ja näyttivät kynnellä juuri siltä mitä ovatkin eli rumilta tarroilta. Lisäksi ostin kynsinauhaöljyn, jonka piti tuoksua ananakselta. Haju on ällöttävän imelä ja kaukana ananaksesta, joten kynsinauhani saavat kyllä jatkossakin nauttia pääasiassa ihanasta O.P.I. Avoplex -kynsinauhaöljystä.

Tällaista kuuluu tänä lumisena lauantai-iltapäivänä. Ensi kerralla toivottavasti on sitten esiteltävänä onnistuneet siniset BeYu-kynnet :D

– Papu –

3 thoughts on “Lohtushoppailua, osa X

  1. Hei tiedoks että niitä tarroja ei laiteta siihen kärkeen, vaan maalataan tarran avulla siisti kärki. =)

    • Hei, en minä niin tyhmä ole, etten tietäisi eroa eri tarrojen välillä :D Nämä eivät olleet siis niitä aputarroja, vaan nimenomaan tarkoitettu jäämään kynnelle päällyslakan alle :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s