China Glaze OMG: TTYL

China Glazen OMG-kokoelman hololakat tuntuvat olevan tosi suosittuja, eikä niitä oikein tahdo enää saada nettikaupoista eBayta lukuunottamatta. Myös eBayssa jotkut sävyt ovat kiven alla. Olen onnistunut haalimaan itselleni vasta kolme noista lakoista: TTYL, TMI ja GR8.

Ensimmäiseksi noista hololakoista kynsille pääsi TTYL, joka pullossa näytti selvästi tylsemmältä kuin sitten lopulta kynsissä. Kiitos kirkasvalolampun, jopa lakan holoefekti näkyy kuvassa jotenkuten.

Kynnet ovat todella surullisen lyhyet nyt, sillä äyskäriksi taipunut peukalonkynsi repesi, mistä kiukustuneena leikkasin ja viilasin kaikki kynnet ihan lyhyiksi. Onneksi ne ovat kasvava luonnonvara… Toisaalta: synnytys lienee jo ihan kulman takana, joten vastasyntyneen hoidon kannaltakin ihan lyhyet kynnet lienevät tässä vaiheessa hyvä ratkaisu.

Kuvan kynsissä on kaksi kerrosta TTYLiä. Peittävyys ja levittyvyys olivat hyvät, mutta lakan kestoa en voi kehua. Ensimmäiset lohkeamat tulivat muistaakseni jo samana iltana, kun olin iltapäivällä lakannut kynteni. Siispä tämä TTYL-manikyyri oli kynsissäni ainoastaan vuorokauden. Sen eduksi laskettakoon kuitenkin helppo poistettavuus – harvoin on kynsilakka lähtenyt yhtä vähällä vaivalla pois.

ttyl

Ei tarvitse olla edes erityisen tarkkasilmäinen huomatakseen, että keskisormi on taas kääreessä. Sain tarpeekseni kynnen vieressä istuneesta verisuonikasvaimesta – paitsi että se oli RUMA, onnistuin jatkuvasti tökkäämään sen johonkin.. AUTS. Siispä annoin periksi ja kävin poistattamassa sen verisuonilaserilla, mikä oli itse asiassa isompi homma kuin olin kuvitellutkaan. Tai no, operaationa se oli pieni eikä kestänytkään kuin ehkä vartin kaikkiaan, mutta en ollut etukäteen tajunnut sen tarkoittavan, että sormesta ihan oikeasti poltetaan laserilla koko se kasvain pois – ja että tilalle jäisi ammottava kuoppa.

Kun ensimmäisenä iltana otin laput pois suihkuttaakseni haavan ja laittaakseni siihen antibioottista voidetta, olin sekä pyörtyä että oksentaa nähtyäni sen kolon. Onneksi vahvahermoinen mieheni toimi sitten hoitajana :D Nyt kun operaatiosta on melkein viikko, on haavakin jo suht siedettävän näköinen ja selviän sen hoitamisesta ihan itse ilman huimauksia ;)

Mutta sitten veristen haavojen sijasta ostoksia, eli jotain paljon miellyttävämpää! Pitkän tuskailun jälkeen sorruin lopulta tilaamaan muutaman lakan O.P.I:n Burlesque-kokoelmasta. Kuvassa vasemmalta oikealle Show it and Glow it, Take the Stage ja Rising Star. Niistä keskimmäinen ehti jo kynsillekin, mutta valitettavasti kynnet jäivät kuvaamatta. Tuli kuitenkin todettua, että Take the Stage on ihan mielettömän upean sävyinen lakka, luultavasti kaunein O.P.I. mitä tällä hetkellä omistan. Ainoa häiritsevä piirre oli se, että joissakin kynsissä sen pinta kuivui jotenkin hiekkaisen näköiseksi, ikään kuin kimalteet olisivat nousseet pintaan.

loot0112-opi

Seuraavaksi jo hyvän aikaan himoitut China Glazet: Fast Forward -päällyslakka ja joulukokoelman Peace on Earth sekä Frosty. Tällä hetkellä kynsissä on Peace on Earth, joka ylitti jopa kaikki odotukseni kauneudellaan. Se on (minusta) ihan täydellinen vihreän sävy, toooooodella upea lakka! Valitettavasti tosin lakan koostumus oli minusta jotenkin vähän hankala, tai sitten En Vain Osaa.

loot0112-chg

Viimeisenä toinen uusi päällyslakka, Seche Vite, sekä Creativen efektilakat Silver Sparkling Effect ja Gold Sparkling Effect. Jälkimmäinen muistuttaa muiden kynsibloggaajien mukaan kovasti China Glazen Golden Enhancementia, mutta siihen en itse osaa sanoa mitään, koska en sitä omista. Silver Sparkling Effect on hento ja pienijakoinen hopeaglitter kirkkaalla pohjalla, Gold Sparkling Effect on lämminsävyinen glitter, jossa on kullansävyn lisäksi mukana myös moniväristä glitteriä. Molemmat ovat tosi nättejä.

loot0112-seche

Noista päällyslakoista vielä pari sanaa! Luovutin lopullisesti Poshen pikakuivattajan suhteen. Se on täysin toivoton lakka. Ensimmäisestä pullosta ehdin käyttää noin puolet, ennen kuin loppu oli käyttökelvotonta liisteriä. Seuraavasta pullosta ehdin käyttää noin kolmasosan, kun ei enää ohentimestakaan ollut pelastajaksi. Ihan persiistä sellainen, sanon minä. Nyt on siis testissä Seche Vite, joka toivottavasti ei liisteröidy ihan yhtä nopeasti. Haju siinä on kyllä valitettavan hirveä.

China Glazen Fast Forwardista on kuulunut paljon hyvää – sen otan testaukseen seuraavaksi.

– Papu –

Mainokset

3 thoughts on “China Glaze OMG: TTYL

  1. Mulla oli kauhee projekti viime keväänä saada kaikki OMG sarjan hololakat ja nyt mulla vihdoin on ne kaikki. Tosin haluaisin enemmän Kaleidoscope sarjan holoja, koska ne on paljon ihanempia. Miksi ihminen ei vain osaa olla tyytyväinen siihen, mitä sillä jo on? :D

    Mun omien kokemusteni mukaan ominaisuuksiltaan Seche muistuttaa paljon Poshea. Se haju vaan on aika hirveä ja pullo mielestäni epäkäytännöllisempi kuin poshen, koska tosta on vaikea kallistella ja ottaa lakkaa kun se on vajunnut niin pohjalle, että suti ei enää kunnolla sinne osu. Siitä huolimatta oon käyttänyt tätä useammin pullollisen.

  2. Kiitämme kovasti tunnustuksesta ja yritämme pistää sen eteenpäin mahdollisimman pian :D Ja kynsilakkatilausporno on kyllä loistava termi tälle :D

    Tuntuu muutes, että noista OMG-lakoista löytyy helpommin noita lämpimiä sävyjä kuin niitä muita (kuten esim. DV8…), oisko ihmiset sitten mieltyneet enemmän kylmiin sävyihin :P

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s