Punaista ja kultaa

Jotain näytettävää on sentään, vaikken kynsiäni ole vauvanhoidolta ehtinyt lakata hyvään aikaan! Elämä on kyllä mitä melkoisinta kaaosta kahden alle kaksivuotiaan ja lähestyvän joulun ansiosta, joten ei ole ihme, jos kynnet ovat unohtuneet tässä hässäkässä.

Mutta esittelemättä on vesimarmorointi, jonka tein muutama päivä ennen synnytystä – näissä kynsissä käytiin siis myös synnyttämässä ja kerättiin jopa kehuja kätilöiltä :D Käytössä oli Nubarin Enchanting Red ja China Glazen Passion. Tällä kertaa en millään tavalla yrittänyt tehdä kynsistä samanlaisia, vaan nimenomaan halusin niihin erilaiset kuviot. Keskisormen laserkäsitelty alue näytti tuossa vaiheessa vielä niin karulta, että editoin sen kohdan kuvasta. Nyt sormi on parantunut tosi hienosti, ja alkaa kohta taas olla esittelykelpoinen.

wm-redgold02

wm-redgold01

wm-redgold03

Tykkäsin näistä kynsistä kovasti, joten ei haitannut, vaikka niitä sitten katseltiinkin pitkästi toista viikkoa… paitsi että siinä vaiheessa lakkaus oli kärsinyt todella pahasti ja kynnet näyttivät jo ihan hirveältä :D Vesimarmorointi on kyllä ehdottomasti kaiken vaivan ja sotkun väärti, niin kivoja kynsiä sillä saa tehtyä. ♥

– Papu –

P.S: Voi SAASTA! Viime viikolla saamani China Glazen joulukokoelman Mommy Kissing Santa on ainakin keinovalossa ihan samanlaista kuin Nubarin Enchanting Red. TAASKO mulle kävi näin? >_<

Mainokset

2 thoughts on “Punaista ja kultaa

  1. No voihan, huono tuuri taas. :( Minäkin vähän petyin saadessani Transulta Colour Clubin I Believe in Amour:in, oli kyllä niiiiin perusvaaleanpunainen creme vaikka swatcheissa näytti ihanalta. Models Own:ilta on varmaan aika samanlainen lakka kokoelmassa joten tuo lähtee eteenpäin, oli laadullisestikin aika huono.

    Mutta aivan ihanat kynnet sinulla! :) Pitääkin kokeilla itsekin joskus tuota marmorointia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s