Täydellinen ranskislakka?

Sonnelassa aikoinaan esiteltiin Dependin nr. 136 parhaana aluslakkana ranskalaiseen manikyyriin. Lakka on kyllä kaunis, mutta se ei kerta kaikkiaan toiminut minun kynsissäni vaan kuoriutui isoina liuskoina irti muistaakseni jo kahdessa päivässä. Tuon todettuani aloin etsiskellä uutta hennon vaaleanpunaista lakkaa, joka toimisi hyvin ranskalaisessa manikyyrissä. Halusin nimittäin sellaisen kauniin lakan, jota kestäisi levittää kaksi kerrosta valkean tipin päälle ilman, että tippi muuttuu vaaleanpunaiseksi.

Törmäsin Polish or Perish -blogissa todella kauniiseen ranskalaiseen manikyyriin, ja ostin siltä istumalta eBaysta blogin kirjoittajan käyttämät lakat: Essien sävyt Marshmallow ja Vanity Fairest. En ainakaan yhden kokeilun perusteella pitänyt Marshmallow’sta tippilakkana, sillä se oli liian luirua ja vaaleaa, mutta Vanity Fairest… OIJOI! ♥ ♥ ♥

essie-vanity

Vanity Fairest on ainakin minun kynsilläni sellainen lakka, että se tekee kynnestä tasaisen luonnollisen sävyisen, eikä se ole häiritsevän pinkki. Siinä on hento shimmer, joka tuo siihen myös ripauksen Sitä Jotain. Ja vaikka sitä on valkean tipin päällä kaksi kerrosta, tippi on yhä kauniin valkea. TYKKÄÄN!

vanity-fairest

En vielä osaa sanoa juuta enkä jaata tuon V.F.:n kestävyydestä, sillä poistin koelakkauksen kahden päivän kuluttua, mutta ainakin sen ajan tuo V.F. kesti hienosti (toisin kuin O.P.I. Alpine Snow, jolla lakkasin kärjet…). Olen siis toiveikas :)

– Papu –

Mainokset

One thought on “Täydellinen ranskislakka?

  1. Harmi ettei Depend toiminut sinulla hyvin. :s Kaikilla on niin erilaiset tarpeet lakkojen suhteen. ;D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s