Ristiäiskynnet

Eilen vietettiin pienen tyttäremme ristiäisiä, ja tokihan ristiäisiin piti yrittää tehdä ihan erityisen nätit kynnet. Ensimmäinen yritys oli Seppälän Wet’n’Wild-lakoilla tehty vesimarmorointi, joka toisessa kädessä onnistui ihan mukavasti mutta toisessa ei alkuunkaan: lakat levisivät miten sattuu ja muutenkin tulos näytti oudolta. Tulos olisi onnistuneenakin ollut minusta kuitenkin liian räväkkä ja räikeä ristiäisten kaltaisiin juhliin, joten poistin lakat ja tein kynnet myöhemmin perjantai-iltana uusiksi. Ja ONNEKSI tein, sillä lopputulos on minusta edelleenkin todella kaunis! ♥

Marmoroinnissa käytin China Glazen Romantique-kokoelman lakkoja Magical, Emotion ja Joy, ja kuvioinnissa käytin apuna tätä videotutorialia (joskaan kuvioistani ei tullut samanlaisia kuin videossa :D).

Ja tällaiset niistä tuli:

ChG Water marble

Kuvassa näkyvä oikea käsi onnistui kuta kuinkin täydellisesti: kauniit kuviot, ei ilmakuplia eikä mitään muitakaan mokia. Vasemmassa kädessä sattuikin sitten kömmähdys, kun keskisormen kuviot tulivat eri suuntaisesti kuin muiden. Ho-hum :D Tuo keskisormi onkin ainoa kynsi, joka ei onnistunut hienosti, kaikkiin muihin olen tyytyväinen :)

ChG Water marble

Vesimarmorointi on kyllä ihan mahdottoman kiva tekniikka, ja ainakin nuo Romantique-kokoelman lakat toimivat siinä todella hyvin. Seuraavaksi kuitenkin sitten ehkä jo jotain muuta..?

– Papu –

Mainokset

9 thoughts on “Ristiäiskynnet

  1. Musta toi on lähinnä kiva lisä, että tuon keskisormen kuviot menee eri suuntiin. Vesimarmorointi harvoin on hommaa, missä ainakaan itse yritän saada kaikkia kynsiä muituttamaan toisiaan. Olet onnistunut kyllä todella hyvin näissä, kauniit kynnet (:

  2. Todella hienot marmoroinnit! Varmasti yhdet kauneimmista jotka olen nähnyt! :)

  3. Kiitos! ♥ Ja voihan tuon keskisormen tosiaan nähdä myös hauskana yksityiskohtana – tällaista perfektionistia se kyllä harmitti vietävästi ensin :D

  4. Kiitos kaikille! :)

    Ja varmasti osaisit, misify – tuo vesimarmorointi ei ole niin hankalaa kuin monet kuvittelevat :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s