Pari vanhempaa lakkausta…

…koska olen näemmä vähän jälkijunassa, mitä lakkauksiin tulee: taitaa olla peräti neljät kynnet bloggaamatta. Siispä tässä tulee nyt pitemmittä selityksittä parit vanhemmat lakkaukset viime kuun puolelta.

Ensin yksinkertaiset mustavalkoiset kynnet, jotka olivat lähinnä taas koko kynnen leimauksen harjoittelua. O.P.I. Alpine Snow ja leimailut mustalla Konadin lakalla. Kuvio on Chez Delaneyn laatasta H20. Ihanan isoja nuo Chez Delaneyn isojen laattojen koko kynnen kuvat, Konadeissa kun ei tahdo kuvan koko riittää minun lapiokynsilleni. Näille kynsille kamera on tyypilliseen tapaansa armoton, sillä luonnossa nämä olivat kyllä oikein kivat. Leimailu ei vieläkään suju niin hyvin kuin haluaisin, mutta tulipa taas harjoiteltua.

Black'n'white

Sitten yksinkertaiset kynnet China Glazen Harmony-lakalla. Päälle on leimattu kuvio China Glazen Millenniumilla, muistaakseni kuvio on Chez Delaneyn laatasta H16. Alemmassa kuvassa kynnet on tuunattu O.P.I. Show It and Glow It -glitterlakalla, koska lakkaus oli lohkeillut kynsien kärjistä, eikä minulla ollut esikoisen synttärivalmisteluiden vuoksi aikaa lakata kynsiä uusiksi. ;)

ChG Harmony & Millennium 1

ChG Harmony & Millennium 2

Seuraavalla kerralla sitten tämänhetkiset liukuvärjäykset, kunhan ehditään…

– Papu –

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s