Alias

Ihan pika pikaa pari kuvaa edellisistä kynsistä – pelkkä ”tylsä” lakkaus ilman mitään koristeluja, kun itse lakka oli niin jumalaisen kaunista, ettei se mitään kaivannut kaverikseen. Kyseessä on Color Clubin uusi Alias, joka on osa Alter Ego -kokoelmaa. Siitä on hirveän vaikea saada sellaista valokuvaa, joka näyttäisi lakan todellisen värisävyn ja kimalluksen, mutta mun on nyt ihan pakko todeta, että se on ehdottomasti kauneimpien lakkojeni top 3:ssa.

Kuvan kynsissä on yksi kerros ChG Liquid Leatheria ja kaksi kerrosta Aliasta. Tämä siksi, että lakan peittävyyttä on moitittu useammassakin blogissa, joten kerrostin sen mustan päälle, ja tulos oli mielestäni ihana. Tykkäsin koostumuksesta kovasti: lakka levittyi kauniisti ja kuivui upeaksi pinnaksi. Aivan IHANA lakka! Valitettavasti se pikkuisen kuivuessaan vetäytyi, joten aavistus kynsien kärkiä tuli näkyviin.. mutta muuta vikaa en keksi. Tuo vetäytyminenkin saattaa johtua päällyslakasta.. kai?

Color Club - Alias (2)

Color Club - Alias (1)

Kuten kuvista näkyy, kynnet ovat lyhentyneet selvästi. Oikea peukalonkynsi nimittäin taas kerran otti ja repesi kuta kuinkin valkean osan tyvestä, ja se oli pakko leikata. Samalla sitten nipsin ja viilasin loputkin melko töpöiksi, mutta onneksi ne kasvavat takaisin…

– Papu –

Mainokset

One thought on “Alias

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s