Anna vihje

Kuvittelin, etten olisi cremelakkojen ystävä, mutta taisin olla väärässä. Color Clubin Give me a hint ainakin oli kynsilläni aivan ihana, enkä olisi hennonut poistaa sitä vielä, elleivät kynsien kärjet olisi alkaneet näyttää lohduttomilta. Lakka oli koostumukseltaan minusta jotenkin vähän vetistä luirua, mutta kauniisti se sitten kuitenkin lopulta kynnelle asettui. Kuviot on leimattu China Glazen Millenniumilla, ja kuvio on Chez Delaneyn laatassa H10.

Color club - Give me a hint

Yritin äsken leimailla itselleni uusia kynsiä, mutta sain taas karun muistutuksen muutamasta tosiasiasta:
1. Minä ja leimailu emme ole ystäviä, vieläkään
2. En osaa leimata kuviota kynsien kärkiin, en vaikka elämäni olisi siitä kiinni
3. Konadin Top Coat tuhrii kuviot, sanoitte mitä hyvänsä – ja lisäksi
4. Konadin Top Coat on muutenkin ihan perseestä, koska SE KUPLII!

Pitäisi ilmeisesti jatkossakin tyytyä leimailemaan China Glazen lakoilla, että saa tuhriintumattomat kuviot eikä tarvitse käyttää Konadin kammottavaa päällyslakkaa, mutta kun en ole onnistunut löytämään hyvää valkoista leimailulakkaa. Mur.

Tänään on muutenkin kelvoton kynsipäivä, sillä jo kahdesti revennyt peukalonkynteni otti tänään osumaa juustohöylästä. Jep jep. Millainen luuseri saa itseltään kynnen pilalle juustohöylällä?

Vastaus:

– Papu –

Mainokset

9 thoughts on “Anna vihje

  1. hei, voin antaa vertaistukea: toissasyksynä onnistuin sheiverillä teloman (=seivaamaan) palasen kynnestäni. Siis keskeltä kynttä, ei edes tipistä… onneks meni niin pintaa myöten, että lähti vaan lakat ja kynnestä pälimmäinen kerros, en osaa ees ajatella kuinka paljon ois sattunut jos olisin onnistunut syvemmälle vetämään… joten kyllä, mikä tahansa juttu voi olla kynnelle vaarallinen :D

    • Ai, olet vain kerran sheivannut kynnestä palan? Minä onnistun siinä suunnilleen neljä kertaa vuodessa. Yleensä vielä niin, että se terä hyppää pitkin kynttä ja vetää useamman liuskan irti. Siinäpä sitten kasvatat monta kuukautta sitä kynttä, että saat siitä keskeltä ne jäljet pois XD

  2. Mä oon kans veistäny kynsiä erikoiseen muotoon juustohöylällä ja normihöylällä. Kaikkee sitä tulee tolskattua..

  3. Ny o mutaa sit Papunki kynsissä! :D Kai me pian nähdään jotain punaoranssia? ;)

    • Joo, vähän itsekin ihmettelin, että miten sorruin tuollaiseen lakkaan – mutta se ei itse asiassa ole oikeasti mudanvärinen vaan sellainen mustikkamaidon violetti, joka vaan tietyssä valaistuksessa kadottaa osan siitä lilasta sävystä :P Mun ainoat punaoranssit kynnet tähän mennessä jäi valitettavasti kuvaamatta, kun niihin tuli niin rumat koristelut… mutta tuolla se Take the Stage odottaa uutta tilaisuuttaan ;)

  4. Hyvä valkoinen leimailulakka on halpis Wild and Crazyn Montana.. Itellä ainakin toimii! :))

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s