Nubar Cherry Cordial

** Huomaa myös ARVONTA tuolla alempana **

Nubarin Cherry Cordial oli ensimmäisiä ostamiani kynsilakkoja – siis tämän varsinaisen hurahtamisen jälkeen. Meni kuitenkin näin kauan ennen kuin se pääsi kynsille asti. En ole ihan varma, onko tuo lakka oikein minun väriseni, mutta todella kaunis se ainakin on. Kiekolle swatchattuna se näytti ruskealta, mutta todellisuudessa sen värisävy vaihtelee katselukulmasta ja valaistuksesta riippuen ruskeasta marjapuuronpunertavaan. Aivan ihana lakka!

Tässä on kynsillä kaksi kerrosta Cherry Cordialia ja päällä leimaukset China Glazen Admirella, jos en väärin muista. Kuvio on Magno Nailsin laatalta A31. Värisävyt ovat kuvassa vähän pielessä, enkä saanut niitä edes kuvankäsittelyohjelmalla ihan oikeiksi. Hmph.

Nubar Cherry Cordial

Olen yhä niiiiin tyytyväinen XL-stamperiin, vaikka ärsyttääkin se, miten kauhean kranttu lakkojen suhteen se on. En olisi ikinä saanut näitäkään kynsiä tehtyä, jos minulla ei olisi sitä.

Pohjalakka alkaa olla lopussa, tai oikeammin pohjaLAKAT. Trindin Nail Repair on vähissä, Poshea saa kaapia pullon pohjalta ja jäljellä on oikeastaan vain Dependin Ridge filleriä. Mikä pohjalakka olisi hyvä hankinta, nyt kun uuden osto on joka tapauksessa edessä? Onko teillä lukijoilla kokemusta esim. O.P.I:n pohjalakasta?

kyselee
Papu

Mainokset

4 thoughts on “Nubar Cherry Cordial

  1. Tosi ihana tuo kuviointi. Mulla ei oo tuosta pohjalakasta kokemuksia, mutta muutenhan O.P.I. on niin tykätty, että luulisi pohjalakankin olevan hyvä.

    • Kiitos! Joo itsekin ajattelin, että kun O.P.I.-tuotteet yleensä ovat niin laadukkaita, niin saattaisin tykätä niiden pohjalakastakin.

  2. Olen käyttänyt OPIn base & top coatia ja olen tykännyt! kynnet eivät ole keltaantuneet ja värilakka levittyy kauniisti

    • Kiitos, kiva kuulla! En tosiaan ole ehtinyt löytää vielä mitään pohjalakkasuosikkia, joten etsin edelleen Sitä Oikeaa. Taidanpa testata O.P.I:a seuraavaksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s