Tyttömäistä

Papu pahoittelee huonoa bloggaustahtia. Meillä on kotona tällä hetkellä niin hankalaa öisin, kiitos perheen pienimmän jäsenen, että päivät kuluvat melkoisessa väsymyskoomassa. Tässä siis ihan pikapikaa tämänhetkiset kynteni, joista on valitettavasti jo kaksi strassia irronnut (mutta onpa nämä toisaalta olleetkin jo torstaista asti). Tykkään näistä ihan älyttömästi, vaikka en yleensä lankea mihinkään kovin tyttömäisiin juttuihin kynsien koristelussa :D Kovin omaperäiset nämä eivät kyllä ole, sillä olen ihan varma, että moni muukin on tehnyt kynnet samalla idealla (eli törkännyt strassit tuohon rusetin keskelle…)

China Glaze Stella & Devotion

China Glazen Stella on tuo upea violetti lakka, leimaukset on tehty China Glazen Devotionilla. 2 mm:n vaaleanlilat strassit on Born Pretty Storesta, josta itse asiassa on myös ostettu se Konad-laattakopio, josta nuo kuviot ovat. Born Pretty Storesta yritän kirjoittaa lisää asap, mutta nyt on kiiruhdettava nukkumaan, jos meinaa ehtiä saada edes vähän unta palloon ennen ensimmäistä herätystä.

– Papu –

Mainokset

4 thoughts on “Tyttömäistä

  1. Eli ilmeisesti ihan hyvin toimi tuo kopiolaattakin? :) Itse kun mietin myös noiden kopioiden tilaamista kun olivat niin paljon halvempia kun aidot (vaikka onhan aito aina aito..). Maksoitko luottokortilla vai PayPalilla?

    Ja aivan ihanat kynnet!! :)

    • Kiitos Jenni! Ainakin tuo kuvio toimi mainiosti, ei ollut mitään ongelmia. Muita en ole vielä tuosta laatasta testannut, mutta kyllä mulla on yleensä kopiolaatat toimineet tosi hyvin eli en ole arastellut yhtään niiden ostamista. Maksoin PayPalilla :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s