China Glaze Fast Forward

aka ”A sorry excuse for a topcoat”.

Hehkutan hyviä tuotteita yleensä varsin avoimesti, sillä toki haluan muidenkin saavan tietää niistä. Vastaavasti ajattelin myös, että olisi reilua kirjoittaa myös jostain, mikä ei todellakaan ansaitse minkäänlaista hehkutusta.

Etsiskelen edelleenkin Sitä Oikeaa, mitä tulee pikakuivattaviin päällyslakkoihin. Poshe toimii hyvin – vähän aikaa, kunnes tahmaantuu sellaiseksi liisteriksi, että pullosta menee haaskuun lähes kaksi kolmannesta, vaikka käyttäisit sitä kuinka nopeasti. Seche Vite on tahmaantumisen suhteen vähän parempi kuin Poshe, mutta haju on vastaavasti ihan hirveä.

China Glaze tekee tunnetusti laadukkaita tuotteita, joten olin optimistinen tilatessani ChG:n Fast Forwad -pikakuivattajan. Päätin valjastaa sen käyttöön eräänä iltapäivänä, kun olin saanut tehtyä aika kivan nelivärisen vesimarmoroinnin.

Ihan ensimmäiseksi havaitsin, että lakka haisee todella oudolle. Siinä ei ole sellaista rehellisen pahaa hajua kuten Seche Vitessä, vaan epämääräinen jääminttukarkkien ja kynsilakanpoistoaineen sekamelska, joka on ainakin minusta pahempi kuin pelkästään jälkimmäinen. Kamala ajatus yrittää moisella karkkituoksulla peittää alleen se paha haju – lopputulos on vähän kuin suihkuttaisit jotain piparmintuntuoksua vessaan peittääksesi p*skanhajun: vessassa haisee edelleen siltä itseltään, mutta sen lisäksi siihen hajuun on sekoittunut se mintuntuoksu, joka ei todellakaan ole enää erityisen nautinnollinen aromi, kun se on sekoittunut siihen p*skanhajuun. (Blogisisko oli muuten kanssani ihan samaa mieltä siitä, että FF haisee hirveälle.)

Fast Forward on koostumukseltaan aika ohutta, ja minusta se levittyi varsin mainiosti. Ongelmana olikin vain se, että se ei ollut ainoa, mikä levittyi: myös se vaivalla tehty vesimarmorointi tuhriintui. Ajattelin, että olin ollut liian hätäinen, ja odottelin pitkän aikaa ennen kuin lakkasin seuraavat kynnet. Ei auttanut. Värit levisivät edelleen. Lopulta päädyin poistamaan koko marmoroinnin.

Myöhemmin kokeilin Fast Forwardia leimailujen kanssa. Seche Vite nimittäin ei ainakaan minulla tuhri leimailtuja kuvioita, mikäli leimailussa ei ole käytetty Konadin omia lakkoja vaan ChG:n Romantique-lakkoja. Annoin kuvioiden kuivua aika pitkään ennen kuin levitin päällyslakan, mutta katastofi seurasi siitäkin. Kuviot levisivät ihan totaalisesti. Tuumin, että Fast Forward ei nyt sitten vain sattunut sopimaan leimailukäyttöön, no biggie.

Seuraavaksi tein yksinkertaiset kynnet, joissa oli yksivärinen pohja ja koristelulakoilla tehtyjä viivoja. Annoin lakkauksen kuivua vartin verran ennen kuin levitin pikakuivattajan. Siitäkin manikyyristä tuli entinen, kiitos Fast Forwardin. Koristelulakat levisivät ihan miten sattuu. Tuumin, että Fast Forward taitaa sittenkin olla parhaimmillaan ihan vain yksivärisen lakkauksen päällä.

Täydellinen pohjakosketus tulikin sitten lopulta ihan yksivärisen perusmanikyyrin kanssa. Kynsillä oli kaksi kerrosta China Glazen Stellaa, kun vedin päälle Fast Forwardia. Lopputuloksena oli, että FF kostutti värilakan ja suti veti sitä värilakkaa mukanaan niin, että kahteen kynteen jäi kaljuhko kohta. Tuumin, että minun ja Fast Forwardin yhteistyö päättyi siihen.

China Glaze: Fast Forward

Ostin China Glazen Fast Forward -lakkaa kahdesti: ensimmäisen ja viimeisen kerran. Tälle tuotteelle Papu antaa arvion BUUUUUUU!!!

– Papu –

Mainokset

8 thoughts on “China Glaze Fast Forward

 1. Olen kanssa todennut tuon FF:n kelvottomaksi. :( Muistaakseni se hetken toimi mutta sitten siinä ilmeni jotain ongelmaa jota en enää muista, mutta jää FF:t ostamatta ens kerralla. :D

  • Jep, sama täällä. Se on tosin sanottava tuon FF:n kunniaksi, että siinä on ihan _uskomaton_ kiilto, parempi kuin missään muussa kokeilemassani päällyslakassa.

 2. No ookko nää kokkeillu sitä Sally Hansenin Insta Dryta? Ei oo hinnalla pilattu ja ainakin mun yksinkertaisissa lakkauksissani ihan hemmetin toimiva.

  • Insta-Dry on vielä testaamatta. Sitä ei valitettavasti ollut sillä eBay-myyjällä, jolta vastikään ostin kahden eri valmistajan pikakuivattavat, mutta se on ehdottomasti hankintalistalla, sillä siitä on kuulunut paljon positiivista :)

 3. Tuo Sally Hansenin Insta Dry on hyvä! Ostin omani herätyostoksena Prismasta enkä enää muuta ostakaan. Haju on varsin siedettävä moneen muuhun verrattuna ja ainakin omassa käytössäni muutenkin toiminut kivasti.

  • Kiva kuulla! Mun täytyy siis myös ihan ehdottomasti hommata sitä testailtavaksi!

 4. Itselläni on käytössä tälläisen tuntemattomattoman merkin pikakuivattava jota myydään Head2toella. Eli sellainen kuin be natural Seal n Set fast dry top coat. Kustantaa jotain vähän päälle 4dollaria muistaakseni. Tämä toimii suunnilleen niinkuin Seche Vite mutta ilman sitä kamalan voimakasta hajua. Kuivattaa ehkä vähän nopeamminkin. Tosin tämäkin alkaa paksuuntumaan pullon puolessa välissä:( Tämän postaukseni lopussa on kuvaa:http://shiny-nailart.blogspot.com/2011/04/naisellista-pinkkia.html

  • Hmm, tuo vaikuttaakin mielenkiintoiselta! Sääli vain jos sekin paksuuntuu, mutta tuolla hinnalla voisi ehdottomasti kyllä testata. Varsinkin jos saa Sechen tuloksen ilman Sechen hajua :D Kiitos vinkistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s