Zoya Adina

Kynnet alkoivat olla tuskastuttavan pitkät, joten lyhentelin niitä muutaman millin. Ajattelin, että kyse on vain tottumisesta, mutta kynnet ärsyttivät minua joka päivä niin monta kertaa, että lopulta luovutin. Olo onkin heti kotoisampi, kun kynnet ovat vähän lyhyemmät.

Tänään kynsillä on ihanaakin ihanampaa Zoyan Adinaa, joka on herkän kaunis duochrome, josta löytyy violetin ja vihreän lisäksi myös hopeanharmaata ja sinertävää. Lakassa oli minusta oikein kiva levittyvyys, ja kahdella kerroksella (toinen paksu) sain itselleni ihan riittävän peittävyyden. Duochromelle tyypillisesti Adinan kuvaaminen oli vaikeaa, joten tässä on omien kuvieni lisäksi linkki Scrangien kuvaan, joka välittää edes osan lakan kauneudesta.

Zoya Adina

Zoya Adina (2)

Kynsien kärjissä on China Glazen Devotionia (joka on yksi rakkaimmista ja eniten käytetyistä lakoistani), raja puolestaan on tehty Art Clubin Purple Crush -koristelulakalla (kuvasta poiketen se on ihan rehellisen violettia…). Jospa näissä kynsissä viihtyisi sitten taas muutaman päivän!

– Papu –

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s