Päällyslakkaostoksia

Taas kerran on tullut osteltua juttuja. Tällä kertaa ostin tosin pääasiassa vain tarpeellisia asioita sen sijaan, että olisin sortunut ihaniin asioihin (joskus nuo kaksi onneksi kohtaavat).

Tällainen satsi eBay-ostoksia kotiutui vastikään:

topcoats and stuff
O.P.I. Natural Basecoat, O.P.I. RapiDry Topcoat, Orly Sec’n Dry TopCoat, O.P.I. Drip Dry -kuivatustipat sekä Art Club -koristelulakat sävyissä Purple crush ja Perfectly pastel.

Kaksi ensimmäistä (O.P.I. pohjalakka ja pikakuivattaja) on jo päässyt testiin. Pohjalakasta tykkäsin ainakin ensikokeilulla kovasti, mutta pikakuivattajan kanssa oli valitettavasti ongelmia. Se on yllättävää, koska O.P.I. on yleensä ollut joka sentin arvoinen. Ensinnäkin – tämä tosin lienee lähinnä onnetonta tuuria – siveltimessä oli monta vääntynyttä ”karvaa”. Ne sojottivat sivulle niin kippurassa, että siveltimen käyttö oli lähes mahdotonta. En saanut niitä oikaistua, joten päädyin napsimaan ongelmatapaukset pois kynsisaksilla.

Toinen ongelma oli saada lakkaa kynnelle juuri oikean verran. Jos sitä oli siveltimessä liian vähän, kynnelle tuli epämääräisiä raitoja. Jos lakkaa oli liikaa, tuli kuplia. MUR! Normaalisti rakastan O.P.I:n leveitä siveltimiä, niitä MUSTIA, mutta nämä silikoniset (tai mitä lienevät) läpikuultavan vaaleat sudit ovat selvästi huonompia. Elän toivossa, että RapiDry:n käyttö vaatii vain hieman harjoittelua, ja meistä tulee vielä hyvät ystävät. Jos ei tule, niin se on sitten heippa vaan ja tervetuloa Orly… :P

Täydellisen pikakuivattajan etsintä jatkukoon!

– Papu –

Mainokset

2 thoughts on “Päällyslakkaostoksia

  1. Kannattaa ostaa sitä OPI:n pikakuivattajaa joka laitetaan pipetillä! Se on vähän kalliimpaan ostohinnaltaan, mutta oikeesti, se kestää _kauan_ ja ainakin itse oon ollu todella tyytyväinen. Ja kun sitä ei tosissaan tarvii kuin ihan vaan yhden tipan per kynsi (riippuu toki lakkauksista) ja mäkään en oo onnistunu suhraamaan kuin yhdet kynnet, nekin siksi että en viitsinyt odottaa paria minuuttia ennen kuin laitan kengät jalkaan… :)

    Stokkalla joskus suosittelivat, ja kun köyhällä ei oo varaa ostaa huonoa niin uskalsin ottaa riskin ja napata sen mukaani. :D

    • Jos tarkkaan katsot, tuossa kuvassa on myös juuri niitä tippoja ;) Tuossa kuvan DripDry-pullossa ei vaan näy sitä pipettiä, koska se oli paketissa erikseen. Käytän noita tippoja ihan säännöllisesti, mutta yhdessä pikakuivattavan lakan kanssa… tietysti voisi kokeilla yhdistelmää normaali päällyslakka + kuivatustipat ja katsoa miten käy. Nuo tipat kannattaa muuten ehdottomasti ostaa eBaysta, sillä ne maksavat siellä noin neljänneksen siitä mitä Stockalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s