China Glaze Spontaneous ja lisää treeniä

Kärsivällisyys ei ole yksi hyveistäni, mutta aina joskus yllätän itseni päättäväisyydelläni. Dotting toolit ilkkuivat minulle kynsitarvikepurkistani, joten taas oli pakko yrittää. Vahvemmalla kädellä tuli melkein kelvollista jälkeä, mutta toisen käden kynnet ovatkin sitten suoraan sanottuna juosten kustut. Siksipä tietysti – luihu kun olen – esittelen vain tämän paremmin onnistuneen käden, vaikka puutteita on siinäkin.

China Glaze Spontaneous

Pohjana on China Glazen violetti creme Spontaneous, jonka kirpparilla jo myin eteenpäin. Sävy on kaunis, mutta tuskastuin China Glazen luiruun siveltimeen ja siihen, että lakka ei oikein suostunut leikkimään yhdessä O.P.I. RapiDryn kanssa vaan otti ja kupli. Mur. Täplät on tehty O.P.I. Alpine Snow’lla ja Skull & Glossbonesilla, ja vaikka KUINKA annoin niiden kuivua, ne levisivät päällyslakkaa laittaessani. En… kestä… aaarggghHHhhhhhhhhh! Miksi voi MIKSI mun dotting tool -yritelmäni eivät ikinä onnistu?

No, kolme päivää olen näitä katsellut, ja nyt lähden lakanpoistoon… Seuraavalla kerralla luvassa uusien O.P.I.-aarteitten esittelyä.

– Papu –

Mainokset

2 thoughts on “China Glaze Spontaneous ja lisää treeniä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s