Mitä maksaa?

Edellisen merkinnän kommenteissa ihmeteltiin, miten jollakulla on varaa O.P.I:n lakkoihin ja haaveiltiin kaihoisasti siitä, että itsekin omistaisi edes yhden O.P.I:n tai China Glazen lakan. Ajattelin siksi kirjoittaa pikaisesti kuvien kera merkinnän, josta näkee ihan konkreettisesti, mitä olen lakoista maksanut.

Jonkun suositun kynsibloggaajan pyytäessä lukijapalautetta (anteeksi, en muista kuka se oli – saattoi olla Playing with Polish?) oli lukijoilta tullut suunnilleen sellaisia kommentteja, että olisi kiva nähdä välillä lakkauksia, jotka on tehty halvoilla markettilakoilla eikä aina kalliilla merkkilakoilla. Sitkeässä elää siis se harhaluulo, että merkkilakat ovat kalliita ja markettilakat halpoja.

Kun en juurikaan ole marketeista lakkoja ostanut, niin en ihan tarkkoja hintoja osaa tässä mainita, mutta muistelisin, että
– Mavalat ovat noin 4 euroa,
– Seppälän Wet’n’Wildit 3,95 euroa,
– Kicksin Dependit noin 3 euroa,
– IsaDorat taitavat olla 8 euroa.

Lumenet ja Maybellinet sun muut ovat mulle sen verran outoja merkkejä, että en osaa hintoja sanoa, mutta ehkäpä joku lukijoista osaa antaa tarkempia tietoja?

Joka tapauksessa esittelen seuraavaksi kuvia parin viime kuukauden aikana ostamistani kynsijutuista hintoineen. Hinnoissa on myös postikulut mukana jyvitettynä niin, että mitä kalliimpi tuote, sitä enemmän sille on laskettu tilauksen postikuluista. Kaikki tuotteet on ostetty eBaysta.

topcoats and stuff

Kaksi Art Club -koristelulakkaa, á 2,20e (CesarsShop 6,05e/kpl plus postikulut)
O.P.I. Natural Basecoat 5,53e (Sokos.fi-verkkokaupan hinta 16,20e)
O.P.I. RapiDry Top Coat 6,59e (Sokos.fi-verkkokaupassa ei ollut juuri tätä mutta tavallinen O.P.I. Top Coat 16,20e)
Orly Sec’n’Dry Top Coat 5,53e (en löytänyt Suomen hintaa)
O.P.I. Drip Dry -kuivatustipat 6,59e (Sokos.fi-verkkokaupan hinta 24,70e)

Zoya polishes

Zoyan lakkoja eri kokoelmista, á 5,59e/kpl. Ei saa Suomesta (tietääkseni).

China Glaze haul

China Glazen lakkoja eri kokoelmista, á 4,11e/kpl. Suomessa muistaakseni KICKS-liikkeissä 10e/kpl.

colorclub4-2

Color Clubin uudehkon Alter Ego -kokoelman lakkoja 4 kpl, á 4,19e. Suomessa hinta 9,58e/kpl plus postikulut (CesarsShop)

Toisin sanoen, yhden Mavalan minikokoisen kynsilakan hinnalla saa jo melkein China Glazen eBaysta. Noita hintoja katsoessani en itse asiassa voi ymmärtää, miksi kukaan (joka omistaa luottokortin tai Visa Electronin) ylipäänsä ostaisi mitään Mavalaa tai muita markettilakkoja, kun suunnilleen samalla hinnalla saa jopa O.P.I:a, josta ei oikeastaan pitäisi edes puhua samassa lauseessa kuin Mavalasta. Toki on helpompaa ja nopeampaa ostaa kynsilakkapullo kaupasta kuin tilata se ulkomailta, mutta ajan tässä lähinnä takaa sitä, että en oikein ymmärrä sitä ajatusta, ettei olisi varaa merkkilakkoihin vaan ainoastaan Mavalaan / Lumeneen / tms. :)

Ai niin! Lisäksi on toki huomattava myös se, että esimerkiksi Dependeissä on kynsilakkaa ainoastaan 5 ml ja Seppälän Wet’n’Wild Wild Shine -pulloissa on tavaraa 12,7 ml. China Glaze -pullossa on 14 ml ja O.P.I.-pullossa 15 ml. Wet’n’Wild-pullon vertailuhinta O.P.I:in nähden onkin siis itse asiassa 4,67e ja Dependin 9e (mikäli normaalipullo maksaa 3e, mistä en siis ole ihan varma).

Suosikkimerkkini O.P.I. on melko tyyris rakkaudenkohde, mutta olen itse tullut siihen tulokseen, että mieluummin ostan esimerkiksi yhden todella laadukkaan kynsilakan kuin kolme, jotka menettelevät.

– Papu –

29 thoughts on “Mitä maksaa?

 1. Mutta sitten siinä on vielä se, että ebayssa ostaessa tulee olla yli 18-vuotias.

  • Joo, se huono puoli eBayssa on. Alaikäinen voi kuitenkin pyytää vaikka isosiskoa tai äitiä auttamaan tilauksen kanssa :)

 2. Itse olen ainakin näin opintotuella elävänä enemmän sitä mieltä että mielummin otan monta halpislakkaa kuin pari kalliimpaa (: Kirpputoreilta ja huuto.netistä kun ostelee ei hinta paljoa hirvitä ja huonolaatuisia kynsilakkoja en ole vielä tavannut o:

  Lumenen uuden kynsilakkasarjan hinta on muistaakseni 6 euroa, Natural Coden kynsilakan hinta 4-4.5e ja Maybellinen Mini Coloramat myös 6 euroa.

  • Olet ollut kyllä harvinaisen onnekas, jos et ole törmännyt huonolaatuisiin kynsilakkoihin :) Mulla on nykyään sen verran vähän aikaa kynsien laittoon, etten tosiaan viitsi lakata sellaisella kynsilakalla, joka jo seuraavana päivänä on lohkeillut ihan toivottomasti, kuten mulle kävi jonkun Seppälän lakan kanssa :/

 3. Mä oon ihmetelly ihan samaa kun porukkaa vinkuu kynsiblogien kommenteissa kuinka ”kermaperseilyä” on käyttää esim. OPIa, China Glazea, Orlya jne. No mitä hittoa, halvemmaksi itse olen ainakin kokenut tuon ulkomailta tilaamisen! :D Noiden merkkien lakkojen (+ Color Club) kanssa en yhtään epäröi tilaamista miettien ”onkohan toi lakka nyt liian kallis..” toisin kun jonkun 6ml markettilakan kanssa. Harvemmin tulee ostettua, mutta joskus joltain markettimerkiltä saattaa löytyä kiva sävy ja silloin hampaat irvessä maksan kalliimman hinnan puolet pienemmästä pullosta kun vaikka China Glaze. En ole yhtäkään OPIa ostanut Suomesta täydellä 16e hinnalla, alekorista kyllä.

  Todella hyvä postaus, yhdyn jokaiseen sanaasi täysin!

  • Sama juttu: ei yhtään arveluta tilata tuttua laatumerkkiä netistä, mutta jotain markettilakkaa saatan pyöritellä monella eri kauppareissulla kädessä ja epäröidä :D Plus että kahden pienen lapsen äidin on paljon helpompi löytää aikaa nettiostoksille kuin oikeille ostoksille. Kaksivuotias ei kauheasti arvosta kynsilakkahyllyn eteen parkkeeraamista ;)

 4. Itse asiassa ainakin Wild and Crazya näkyy blogeissa yhtälailla opin ja muiden ns. kalliimpien rinnalla. Se on ihan ok, hyvät värit jne. Että voi halvalla saada hyvääkin. Itse tosin teen samalla tavalla, että tilailen netistä noita samoja merkkejä – tai sitten bongaan alekorista (vasta kaksi burleque -kokoelman opia sain sokkarilta 8 e/kpl, ei paha!)

  Ja en kyllä käsitä, miksi ruikutetaan niistä lakoista, kun ei aina tartte just samalla laittaa. Tai siis jos itse haluan kopsailla jonkun ideaa, en välttämättä käytä edes samoja värejä… En siis käsitä, miksei Mavaloilla voi tehdä samaa nail artia kuin opillakin, noin niinku periaatteessa.

  • Niinpä, ei luulisi että jonkun idean toteuttamiseen tarvitsisi olla juuri sen merkkiset lakat kuin siinä alkuperäisessä toteutuksessa :) Mulla on Wild and Crazysta kokemusta vain kahden lakan verran, enkä tykännyt yhtään kun ne molemmat oli tosi luiruja ja vähäpigmenttisiä, mutta mulle saattoi kyllä osua vääränlaiset värisävytkin, koska moni on noita lakkoja kuitenkin kehunut :)

 5. Musta hassu asenne kanssa tämä, että huomautellaan kalliisen lakkojen käytöstä. Suomessa kuitenkin on käytännössä 3 halpaa merkkiä (Wild and crazy, H&M ja ehkä depend, mutta pullo on pieni..)

  Jos tilaa netistä niin noitten China Glazejen tai Opien hinta on juurikin n. 4-5.5€ kpl _postareineen_.

  Enkä ymmärrä yllä olevan opiskelijankaan kommenttia ”monesta halvasta kun parista kalliista”. Ei se China Glaze ole kallis, jos netistä saa 4€ kun Lumene on 5€?

  Ainoa miinus on se, että jos haluaa halvimmalla, pitää tilata nettikaupasta ja se n. 28€ tilaus kerralla voi kirpasta. Kuitenkin tollakin saa jo 6-7 pulloa China glazea, joissa on kuitenkin älytön määrä tavaraa sisällä. (verrattuna esim. Lumeneen).
  Kuitenkin e-baystä saa todennäköisesti 5-6€ pullon postareineen jos haluaa vaikka yhden tilata.

  Marketeissa joku Lorealin lakka on muistaakseni 10€ tai enemmän.

  • Se kiva puoli on tosiaan eBayssa, että sieltä voi tilata vain pari lakkaa ilman kohtuuttomia postikuluja – jostain Nailetc:lta ja Trans Designilta yms. kun kannattaa sitten tilata vähintään se 5-6 lakkaa kerralla isojen postikulujen takia. Mulla tulee monesti tilattua just joku yksittäinen päällyslakka tai pari, kun alkaa pikakuivattaja loppua, sellaiseen eBay on ihan mahtava paikka. Noissa isoissa merkeissä on myös se hyvä puoli, että aina ennen tilaamista voi googlailla swatcheja ja katsoa niitä värisävyjä tarkemmin :)

 6. Tämä postaus herätti paljon ajatuksia.
  Tosiaan tulee paljon halvemmaks tilata nuo lakat(esim.China ja O.P.I.)ulkomailta, mutta muistan omista opiskeluajoista sen että kun rahaa jäi laskujen yms.jälkeen satku käteen nii ei siinä enää kehdannut tilata 30e:lla lakkoja ulkomailta.
  Nyt on eri tilanne kun on töissä ja rahatilanne on täysin päinvastainen. Mutta silti olen muistaakseni vain yhden O.P.I.:n lakan ostanut sokkarilta koska se oli alennuksessa. Oikeastaan tilaan kaikki lakat ulkomailta, lukuunottamatta blogikirppiksiltä hankittuja lakkoja(ja näistä voi tosiaan tehdä tosi hienoja löytöjä halvalla!).
  Mutta silti minun mielestä ei kenenkään pitäisi valittaa siitä että käytetään lakkauksissa kalliita lakkoja joita ei ole varaa ostaa. Miltei kaikille”kalliille”(käytän lainausmerkkejä koska tosiaan nuo lakat ovat halpoja jos ne tilaa ulkomailta)lakoille löytyy korvaava väri halvemmista lakoista(jotka oikeastaan loppupeleissä tulevat kalliimmaksi). Sekavasti selitetty mutta toivottavasti tästä saa selvää.
  Jos on alaikäinen eikä siis voi tilailla ulkomailta niin eikö voisi kysyä vaikka vanhemmilta että jos he voisivat tilata?
  Niin minä tein(vaikka olin jo täysi-ikäinen mutta en ollut hankkinut Paypalia), ja äiti tilasi mielellään.

  • Jep, voin kyllä hyvin kuvitella, että opiskelijabudjetista ei kauhean suuria kynsilakkatilauksia tehdä. Mullakaan ei periaatteessa ois varaa törsätä kynsilakkoihin, mutta lohduttaudun sillä, että mulla ei sitten juuri mihinkään muuhun sitä rahaa kulukaan (paitsi tietysti ruokaan ja lasten vaatteisiin). En osta muuta kosmetiikkaa, en usein vaatteitakaan, en käy baareissa jne :D

 7. ohhoh, en arvannut että kommentistani nousisi näin kova kohu haha ^^ Olen myös tutkinut eBayta ja yrittänyt etsiä halpoja kynsilakkoja, mutta mulla ei oikein kärsivällisyys riitä sellassee tutkimiseen haha kun niitä sit löytyy niin hiiiiiiiiiirveesti :D Mutta tosihienoa että teitte tällasen postauksen ja näytitte että ei ne kalliita ole :)
  Itse ostan markettikynsilakkoja. Minäkään en ole koskaan törmännyt huonoon kynsilakkaan :O tai sit en vaan huomaa jos lakka ei levity hyvin, tulee liikaa/liian vähän kerralla… :D En oikee välitä sellasesta, mun mielestä kaikki lakkani levittyy hyvin ja lopputulos on aina hyvä! :D
  Eniten omistan Mavalan, H&M ja Wild&Crazyja :) Yksi wet’n’wild , yksi depend jne, sit jotain ei yhtä tunnettuja jne :D Tyytyväinen olen kuitenkin lakkoihini :) Ehkä sitten kun nämä nykyiset lakat loppuvat niin voisi alkaa tilata eBaysta niitä OPI ja china glazeja :)

  • Minä en missään nimessä loukkaantunut enkä närkästynyt siitä alkuperäisestä kommentistasi, vaan halusin kirjoittaa tästä asiasta ihan vain oikaistakseni sitä monilla olevaa käsitystä, että nämä merkkilakat olisivat kauhean kalliita :) Ja siinä olet kyllä ihan oikeassa, että eBayssa on ihan hirmuisesti kamaa, ja sieltä pitää vähän jaksaa kaivella, että löytää ne hyvät ostopaikat :)

   Musta tuntuuu, että itsekin aloin huomata eron lakkojen levittyvyydessä vasta siinä vaiheessa, kun pääsin käsiksi oikeasti tooodella hyvin levittyviin lakkoihin. Silloin tajusi, että ne aiemmat olikin välillä olleet kaikkea muuta kuin hyviä.

 8. Ja niin, en minä valitakkaan sitä että murmis ja papu käyttävät OPI ja China Glazea :) Itse löydän kuitenkin vastaavat värit marketeista :)
  ja vaikka moni miettii sitä että ”OPIn pullo on 15ml ja mavala 5ml ja jos mavalaa ostais 15ml nii se ois kalliimpi kuin OPI”. Minä taas ostan mielelläni mavalaa vaikka se on vain 5ml ja suurissa määrissä sitten ”kallis”, koska en kuitenkaan koskaan ehtisi käyttää kokonaista OPI pulloa loppuun, mutta mavalan ehdin. Kohta on yksi mavala pullo loppumassa jee :D

 9. on muillekin saattanut tulla pohdintoja hinnoista, mutta itse olen ainakin saanut useasti noita kommentteja, että miksen käytä enemmän markettilakkoja ja olen yrittänyt samaa selittää, että ei sen ulkomailta tilaamisen tarvitse maksaa miljoonaa euroa. ymmärrän, jos kyse olisi pelkästä swatch-blogista, niin silloin varmasti olisi hyvä suomessa saada sitä eri merkkien kirjoa esille, mutta itse kun kuitenkin pääasiasiassa pyrin muualle blogissa tähtäämään…

  mulla on itseasiassa ollut (köhöm, puoli vuotta) luonnoksissa yksi postaus, joka on vähän samantyyppinen kuin tämä, mutta se ei taida koskaan valmistua :D

  • No joo, jos pyrkisikin nimenomaan swatchaamaan, niin sitten voisi kuvitellakin, että niitä markettilakkoja voisi tuoda enemmän esiin.. mutta kun tavoite on siinä kynsienkoristelussa niin onhan se eri asia. Ja jos jotakuta ei ne kalliimmat lakat miellytä, tai siis se, että blogin pitäjä on niitä käyttänyt, niin varmasti niille sävyille löytyy sitten se helpommin saatavilla oleva vastinekin, kuten Plaz^ tuolla edellä totesi :)

   (Hei, jos riittävän moni kynsibloggaaja jaksaa huutaa, että ”ei ne oo hei niin kalliita kuin te kuvittelette” niin jonain päivänä meitä vielä uskotaan :D)

 10. Pakko vastata Layralle sen verran, että ostamani kynsilakat ovat oikeasti halpoja, eikä edes markettihintaisia (: En nimittäin osta uutena lakkoja ollenkaan, vaan käytettyinä huuto.netistä ja kirppareilta ja olen pitänyt 2,5 euroa tiukkana hintarajana sille, mitä suostun kynsilakasta maksamaan. Näinollen 4-5 euroa on jo tuplasti tuon verran ja tuntuu aivan hemmetin paljon kalliimmalta.

 11. Jep, olin minäkin opiskelija ihan hetki sitten ja ostelin kyllä 3€ lakkoja silloin tällöin vaan, kun sillon nyt oikeasti rahaa ei ole..

  Tätäkään ei voi verrata eri ihmisten tottumuksiin sinänsä, että monille lakat merkitsevät _paljon_ enemmän, kun toisille. Itsekkään en ole mikään himotilailija missään nimessä, mutta lakkojen laatu ja aivan älytön värivalikoima kutkuttaa kääntymään Opin tai China Glazen puoleen.

  Itse ymmärrän jos joku ei tilaa (suurinosa ihmisistä tuskin tilailee ulkomailta silmät kiiluen lakkoja..)

  Koko jutun idea tässä kuitenkin on se, miten kynsibloggaajilla riittää rahat, eikä se, miksei lukijat perehdy ulkomailta tilailuun. :D

  Tjoo, oli pakko vielä korjailla itteäni senverran, että en siis kärky ihmisten vieressä ”tilaa tilaa tilaa!” :DD
  Ikävä vaan jos joutuu puolusteleen omia lakkaostoksiaan siksi, että pari merkkiä on suomessa kamalan kalliita.

  • Olen samaa mieltä. Esim. Isadora maksaa kahdeksan euroa ja pullossa on lakkaa kuusi milliä. Mavala maksaa melkein viisi euroa ja Natural Coden lakat melkein saman verran, eikä niissä ole peittävyyttä nimeksikään. Mieluummin tilaan lakkani ulkomailta halvemmalla.

   • Itse ostin pitkin hampain joitain IsaDoran säröileviä lakkoja, mutta muuten en ole kyllä raskinut maksaa kahdeksaa euroa niin pienestä lakkapullosta. :/

  • Toi värivalikoima on muutes kans tosi hyvä pointti. China Glazelta löytyy melkein mitä tahansa. Ihan mieletön valikoima! Joskus Stockalla olen katsonut esim. IsaDoran lakkoja eikä siinä värivalikoimassa ole ollut koskaan juuri mitään, mitä olisin halunnut (tosin IsaDoran hintakin vähentää ostohaluja).

 12. Tässä tosiaan huomaa tämän, miten merkki tekee hinnan ja miten vääränlainen status China Glazella tai OPI:lla (ja monella muullakin merkillä) on Suomessa. China Glazea saa Suomesta vain Kickseistä? Tämä antaa jo illuusion siitä, että lakka on tehty tyyliin platinasta ja antaa tietyn statuksen. Vähän niinkuin, että jos ostat Stockmannilta jotain, niin se on on oltava laadukasta. Kun taas Amerikassa lakkaa myydään vähän joka puolella. Ei välttämättä missään ruokamarketissa, mutta marketissa. Sally Beauty Supply on käsittääkseni jonkinnäköinen marketti, mistä saa vähän kaikkea eikä hinnat tosiaan ole juuri mitään.

  Summasummarum, niin se China Glazekin loppuviimeksi on ihan vaan halppis markettilakka, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että sen laatu kärsisi siitä, että se on halpaa ja sitä saa marketista.

  Hyvä postaus! :)

  • Hehheh, tuolta kannalta en muuten itse ole edes tullut ajatelleeksi.. China Glaze on tosiaan amerikkalaisille halpa markettilakka :D Ajattelepa miten mahtavaa ois täälläkin mennä vaikka CityMarketiin ja ostaa sieltä kahdella eurolla China Glazeja… uuuhhhh!

 13. Järjenköyhää porukkaa, miettikää vähän, siis ihan oikeasti mieluummin ostatte puolen tusinaa halpislakkaa kuin pari todella laadukasta kynsilakkaa? Huhhuh. Minä ostan lakkani (Orly, Zoya, OPI) Ebaysta vaikka olenkin opiskelija.

 14. No ohhoh. Paljon olen Ebayta selannut ja sieltä tilannutkin, mutta en ikinä ole noin halvalla ole onnistunut löytämään China Glazea tai Zoyaa. Tai en ainakaan niitä sävyjä joiden perässä itse olen, siis uudempien kokoelmien sävyjä. Osta heti -hinnalla varsinkaan ei mitään neljän euron China Glazeja mielestäni löydä, eikä mulla riitä aika eikä kärsivällisyys lähteä kyttäämään huutokauppakohteita. Uudempien ja suositumpien sävyjen kohdalla ne hinnat usein kohoavat kuitenkin lähelle osta heti -hintoja.

  Hain äsken UK:n Ebaysta China Glazea ja järjestin tulokset hinnan+postikulujen perusteella. Halvin osta heti -hinta on 5,7 euroa, käsittääkseni vanhoja (?) sävyjä jotka eivät ole mitään erityisen haluttuja. Seuraavaksi halvimpia ovat crackle-lakat, 7,2 euroa. Ja siitä sitten lähtee hinnat ylöspäin.

  En nyt tarkoita sanoa ilkeästi, mutta minusta tämä postaus antaa vähän harhaanjohtavan kuvan siitä kuinka sieltä Ebaysta löytää melkein mitä vaan superhalvalla. Ei se ihan niinkään ole vaan pitää olla joko rutkasti onnea tai viitseliäisyyttä seurata myyntiin tulevia kohteita, jos jotain tiettyä sävyä haluaa tollasella himpun päälle neljällä eurolla.

  Postikulujen osuus hinnasta toki tippuu jos ostaa samalta myyjältä useamman pullon samalla kertaa, mutta siinäkin saa taas olla sitä tuuria mukana.

  Mutta toki, vaikkei tällaisia superlöytöjä tekiskään, niin onhan siellä silti paljon halvempaa kuin Suomen kaupoissa. Ja kyllä munkin tulee aika paljon ostettua Ebaysta, varsinkin silloin kun en kehtaa ostaa monella kymmenellä eurolla kerralla varsinaisista nettikaupoista. :P Viimeksi ostin OPI:n Servin’ Up Sparklen ja Grape… Set… Matchin yhteishintaan 17,5 e (postikuluineen) ja tein mielestäni erittäinkin hyvät kaupat.

  Voisin vielä vähän rutista siitä että on kyllä täysin hanurista asua jossain Suomessa jos on hurahtanut kynsilakkoihin. :D Nää Suomen hinnat ja lakkojen saatavuus, HYI. Ja postikulut ja tullimaksut Jenkkilästä tilatessa, niistä en viitsi edes aloittaa! Kynsilakat onkin ainoa asia minkä takia vois olla kiva asua Jenkkilässä. Kävelis vaan lähimpään markettiin ja ostais roimasti laatulakkoja pikkurahalla.

  • Mielestäni en kyllä millään tavalla ole totuutta tai hintoja kaunistellut tässä merkinnässä. Kaikki nuo hinnat olivat tätä merkintää kirjoittaessani silloin vastikään ostamistani tilauksista, eivät huutokauppahintoja vaan ihan Buy it now -hintoja, ja kaikkiin olen laskenut postikulut mukaan.

   En itse koskaan jaksa lähteä käymään huutokauppaa eBayssa vaan ostan aina kaiken Buy it now -hinnoilla, enkä edes käytä mielestäni kohtuuttomasti aikaa etsimiseen. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että valuuttakurssit elävät koko ajan, ja tämän merkinnän kirjoittamisesta on jo aika paljon aikaa. Siksi tällä hetkellä hinnat voivat olla korkeammat.

   Ja mitä tulee uusimpien kokoelmien kalleuteen, niin ihan pari viikkoa sitten ostin China Glazen uudesta Electropop-kokoelmasta kuusi pulloa, joiden kappalehinnaksi tuli 4,80e, joten en kyllä menisi väittämään, että hinnat ovat mitenkään kohtuuttomat :)

   Missään tapauksessa ei kannata ostaa yhtä tai kahta lakkaa kerralla, mikäli myyjällä on ensimmäiselle kohteelle korkeat postikulut. Suosikkimyyjälläni (jolta nuo China Glazetkin ostin) postikulut ovat $4.50 ensimmäiseltä ja $2.50 seuraavilta pulloilta, joten ostan aina vähintään neljä pulloa kerralla.

   Mainitsemistasi esimerkeistä: Pikaisesti etsimällä löysin Grape.. Set.. Matchin hintaan 7,60e (posteineen), mutta valitettavasti samalla myyjällä ei ollut Servin’ Up Sparklea. Tämä myyjä myy molempia lakkoja yhteishintaan 16,40e (tämän päivän kurssilla, mutta Luottokunta käyttää toki hieman eri kurssia, joten parikymmentä lisäsenttiä voi tulla vielä siitä). Yleensä ottaen kynsilakat ovat selvästi kalliimpia briteillä kuin amerikkalaisilla.

   Zoyan lakat ovat China Glazea kalliimpia ja vaikeammin saatavilla, mutta mainitsemastasi Smoke & Mirrors -kokoelmasta hain pikaisesti Anjaa, ja sen saisi posteineen noin kahdeksalla eurolla, eli selvästi alle kympillä.

   En itse kyllä koe, että näihin hintoihin päästäkseen täytyisi olla mitenkään onnea mukana. Omilla suosikkimyyjilläni, joihin olen täällä blogissa useammankin kerran linkannut, ne hinnat on suht johdonmukaiset, samoin postikulut, joten ei sieltä ostamiseen onnea ole tarvittu :)

 15. Uteliaisuudesta muuten katselin mitä jotkut Zoyan Smoke & Mirrors -kokoelman lakat kustantaa Ebayssa (postikulujen kanssa). Eipä saanut mitään alle kymmenellä eurolla. :/

 16. Nyt on asiatekstiä. Jotenkin googlen kautta tämän postauksen löysin ja itse en vielä ebaysta ole tilannut, mutta sieltä todellakin aion tilata edulliseen hintaan laadukkaampia lakkoja, mielummin kuim ostaa sikakalliillaa suomalaisista kiskutimarketeista jotain lakan tapaista kalliiseen kiskurihintaan. Toki on tullut suomesta ostettua jotakin, mutta nyt kun vasta kynsistä olen innostunut, aion koristeet, lakat, leimasimet ja laatat yms. tilata rnnemmin ulkomailta. Jännää kuinka toiselta puolelta maapalloa saa parempia tuotteita (posteineen) halvemmalla kun keskivertoa suomesta. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s