China Glaze Millennium

Jokainen kynsiharrastaja tietää, mistä tunnistaa onnistuneet kynnet: siitä, että vähän väliä huomaa tuijottavansa niitä ihastuneesti. Joskus sellaiset kynnet syntyvät ihan vahingossa, vaikka manikyyristä ensin näyttäisi tulevan täysi susi.

Joku amerikkalainen kynsibloggaaja (en muista kuka, mutta ei sillä ole tässä yhteydessä merkitystäkään sinänsä ;) taannoin kyseli lukijoiltaan, mikä on näiden luottolakka – siis se kynsilakka, joka valitaan kaapista silloin, kun pitää saada nopeasti ja vähällä vaivalla aikaan kauniit kynnet. Kyseisen bloggaajan oma valinta oli China Glazen Millennium, koska sillä saa niin älyttömän upeat kynnet ihan noin vain ja se kuivuukin nopeasti.

Noh, Papu on vajaa vuoden kestäneen kynsilakkahulluutensa aikana törmännyt vain muutamaan kynsilakkaan, joiden koostumus on lähes kestämättömän hankala, ja yksi niistä on juurikin tuo China Glazen Millennium. Kaunis lakka se on ilman muuta, mutta voi hyvä tavaton miten vaikea sitä on saada kynsille. Lakkaamisen on onnistuttava parilla täydellisellä siveltimen vedolla, tai siitä ei tule mitään. Jos joudut vetämään siveltimellä kaksi kertaa samasta kohdasta, saat aikaan vain kaljun läiskän. Ja vaikka kuinka yrittäisit olla nopea ja huolellinen, kynnellä näkyy lakan kuivuessa aivan auttamattomasti rumat siveltimenjäljet. Millennium ei tasoitu YHTÄÄN itsekseen, toisin kuin useimmat muut lakat.

Ostin Millenniumin aikoinaan puhtaasti leimailuun, mihin se soveltuukin upeasti. Jostain käsittämättömästä syystä sain kuitenkin viime perjantaina päähäni yrittää taas kerran lakata sitä ihan kynsillekin, vaikka aiemmat yritykset olivat päättyneet hiusten repimiseen päästä tukkoina (no okei, saatan hieman liioitella mutta…). Vaikka olen ohentanut lakkaa vähän, se on edelleen tuskaisan vaikea levittää kauniisti. Kynnet olivat kahden lakkakerroksen jälkeen korkeintaan juuri ja juuri siedettävän näköiset rumine siveltimenjälkineen. Kun sitten vedin päälle O.P.I. RapiDryta, lakka kupli parissa kynnessä ihan kunnolla, ja kynnet olivat entistä pahemman näköiset.

Mietin epätoivoisesti, voisiko manikyyrin vielä pelastaa jotenkin, sillä kello oli paljon enkä olisi millään enää ehtinyt tehdä kokonaan uutta lakkausta. Katseeni osui O.P.I. DS Coronationiin, jota vielä merkintä aiemmin kehtasin väittää vähän tylsemmäksi kuin muita DS-lakkoja, ja päätin kokeilla, pelastaisiko se kynteni. Kerros Coronationia epäonnistuneen Millennium-lakkauksen päälle, sitten vielä uusi päällyslakka (eikä TOSIAAN enää RapiDryta!), ja kas – lopputulos oli erinomaisen sievä.

China Glaze Millennium & O.P.I. DS Coronation (1)
varjossa kimallus ei erotu vaan kynnet ovat ainoastaan kauniin hopeiset…

China Glaze Millennium & O.P.I. DS Coronation (2)
…mutta auringonpaiste tuo esiin jumalaisen kauniin väriloiston… ♥

Coronation peitti juuri sopivasti kuplat ja siveltimenjäljet sekä toi lakkaukseen ihan älyttömän hienon holografisen kimalluksen, jota olen nyt maanisesti hihitellen ihastellut yli neljä vuorokautta. On siis pakko nyt todeta, että O.P.I. DS Coronation on kaikkea muuta kuin tylsä lakka, sen vain oli löydettävä täydellinen kumppani itselleen ♥ Ja Coronationin ansiosta tulen toistekin lakkaamaan kynteni Millenniumilla, niin kamala kuin sen koostumus onkin.

Lopuksi vielä jotakin hyvin, hyvin lohdutonta. Tältä näytti pakettini, jossa tulivat tilaamani viisi O.P.I. Designer Series -lakkaa:

IMAG0121

BYÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHHHHHHHH! Olen itse toisaalla ja olen nähnyt ainoastaan tämän aviomieheni ottaman kuvan, mutta jo kuvan perusteella oli selvää, että rikkinäinen pullo oli nimenomaan se ainoa lakka, jonka takia koko tilausta lähdin tekemään: DS Extravagance. :'( Rakas mieheni on kuulemma siivonnut sotkun ja puhdistanut neljä ehjää pulloa, joten ehdotan nyt kolminkertaista eläköön-huutoa Papun kiltin ja avuliaan puolison kunniaksi.

Eläköön! Eläköön! Eläköön!

Tilasin samalta myyjältä uuden Extravagancen (lakan rikkoontuminen oli vain huonoa onnea eikä myyjän syytä, koska lakat oli kuitenkin ihan hyvin pakattu) ja otin häneen yhteyttä pyytäen, että hän pakkaisi tämän uuden pullon extrahuolellisesti. Yön aikana olikin tullut vastausviesti, jossa myyjä pahoitteli kovasti tapahtunutta ja ilmoitti palauttavansa minulle uuden pullon postikulut hyvitykseksi rikkimenneestä lakasta. Kilttiä! ♥ Toivottavasti uusi Extravaganceni pääsee ehjänä kotiin.

– Papu –

2 thoughts on “China Glaze Millennium

    • Nuo DS-lakat ostin eBaysta, en muista enää myyjää mutta se löytyi ihan hakutoiminnolla kun etsin DS Extravagancea. China Glazen Millenniumin ostin muistaakseni Nailetc:ltä joskus alkuvuodesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s