O.P.I. Cuckoo for this Color

Lomailu on tehnyt tästä blogista hiljaisen, pahoitteluni siitä. Tässä välissä, noiden holokynsien jälkeen siis, minulla oli ranskalainen manikyyri, joka ei elänyt tarpeeksi pitkään päästäkseen kuviin. Jostain syystä nimittäin sekä värilakka että päällyslakka alkoivat kuoriutua, ja ensimmäistä kertaa ikinä kävi niin, että päällyslakka lähti parista kynnestä isoina riekaleina värilakan päältä irti. Se oli Seche Viteä, joka ei kyllä yleensä ole tuolla tavalla oikutellut!

Kynnelle-blogin Nunnukae oli havainnut blogin sivupalkista, että haavelistallani on O.P.I. Cuckoo for this Color. Sattui niin sopivasti, että hänellä tuo kyseinen lakka oli täysin tyhjänpanttina, kun ei ollutkaan ollut mieluisa, ja Nunnukae kysyi kiinnostusta vaihtokauppoihin. Jeee! Siispä Zoyan Valerie lähti Nunnukaen suuntaan (samasta kokoelmasta oleva sisarlakka Charla oli niin karmea poistettava kynsiltä, etten enää halunnut samaa taistelua Valerien kanssa siitäkään huolimatta, että se on ainakin netistä löytyvissä kuvissa aivan upea) ja Cuckoo for this Color löysi tiensä minun innokaisiin hyppysiini.

CftC ei kieltämättä kynsillä ollut ihan niin upea kuin pullossa, mutta minusta todella kaunis silti, joten olen erinomaisen tyytyväinen vaihtokauppaani. Kyseessä on siis tumman smaragdinvihreän värinen lakka, jossa on sininen shimmer. Jos se sininen shimmer olisi vähän paremmin erottuva, olisi lakka vielä upeampaa. Kesäkynsiin CftC oli siinä määrin tumma, että katsoin tarpeelliseksi raikastaa kynsiä hopeisilla koristeluilla (Art Club Solid Silver). Ihan simppelit kynnet, mutta tykkään kovasti itse ♥

O.P.I. Cuckoo for this color

Kuvan kynsillä on GOSH Fix Base Coat, kaksi kerrosta CftC:tä ja päällyslakkana on nyt sitten vihdoin sitä CesarsShopin pikakuivattajaa. Ensimmäisen kokeilun perusteella tykkään kovasti: tuo pikakuivattaja on ohutta ja levittyy minusta tosi kivasti, se ei sotkenut koristeluja (paria kynttä lukuunottamatta, ja niissä se oli oma vikani, kun tekemissäni täplissä oli niin paksusti lakkaa ettei se ollutkaan ehtinyt kunnolla kuivaksi…ja niissäkin koristelu tuhriintui ihan minimaalisen vähän) ja kuivui nopeasti. Myös kiilto oli kuivumisen jälkeen hyvä. Ainoa miinus ainakin ensikokemuksen jälkeen on lakan haju. Se muistuttaa China Glazen Fast Forwardia, mutta ei onneksi ole ihan yhtä paha. Tai oikeastaan toisen miinuksen annan läpinäkymättömästä pullosta, mutta sen kanssa kykenee kyllä elämään. Jos CesarsShopin pikakuivattaja toimii jatkossakin yhtä hyvin kuin tällä kerralla, siirryn ilman muuta sen vakiokäyttäjäksi.

– Papu –

6 thoughts on “O.P.I. Cuckoo for this Color

  1. Ihana tuo koristelu! Jotenkin just raikastaa tai jotain, koska itestä yksiväriset kynnet tuntuu aina jotenkin oudoilta.

    • Kiitos :) Mua ei sinänsä kiusaa yksivärinen lakkaus jos se lakka on vaalea tai semmoinen pirteä, mutta useasti tumma lakka on yksinään kauhean synkän oloinen. Varsinkin nyt kesällä :) Tuo hopeinen koristelulakka vei sen synkkyyden kivasti pois :)

  2. Blogisiskolla on muuten tuo sama lakka odottamassa inspiraatiota. Ja sama fiilis lakasta; monissa nettikuvissa ja pullossa se näyttää paljon paremmalta kuin todellisuudessa. Mutta en ole siitä vielä kyllä luopumassa minäkään. Pitää varmaan minunkin opetella tekemään freehand-koristeluja, ettei aina ole tylsät lakkaukset kynsillä…

    • Joo pullossa se näyttää paljon sinertävämmältä, luihua! Mutta tykkään kyllä kynsilläkin – on se kaunis vaikka ehkä hienoinen pettymys pullon sävyyn verrattuna olisikin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s