O.P.I.-aarteita

Pikainen ostospostaus, ennen kuin kuopus herää päiväuniltaan! Aiemmin esittelin kuvan, jossa näkyi violetilla kynsilakalla kuorrutettuja pulloja. Nyt kaunokaiset on puhdistettu perusteellisesti ja sain otettua paremman kuvan. Uusi O.P.I. DS Extravagance pääsi ehjänä perille, joten sekin on kuvassa mukana. Harmillisesti noiden DS-lakkojen korkkien hopeanvärinen pinta kärsi kynsilakanpoistoaineesta, mikä näkyy selvimmin kuvan sinisen lakan korkissa. :-/

Tässä ovat siis uudet O.P.I. Designer Series -lakkani ♥

O.P.I. DS polishes :)
Ylhäältä alas: Magic, Radiance, Extravagance, Jewel & Reflection

Ensimmäisenä kynsille pääsi Radiance, jonka arvelisin koostumuksensa puolesta soveltuvan hyvin myös leimailuun, mutta sitä en ole vielä ehtinyt testata. I’ll let you know! Kuvaa kynsistä ei valitettavasti vielä ole, sillä kamerasta on akku lopussa – ja laturi tietysti makuuhuoneessa, missä tyttönen nukkuu.

Kynnet ovat nyt suoraan sanottuna todella surullinen näky. Kyllästyin siihen, että joka toinen kynsi oli paikattu ja paikkoja oli uusittava vähän väliä, ja leikkasin kynnet kokonaan lyhyiksi. Siis ihan lyhyiksi. Töpölyhyiksi. Valkeaa kärkeä jäi noin milli per sormi. Muutos entiseen oli niin valtava, etten meinannut edes osata kirjoittaa läppärin näppäimistöllä, kun kynnet eivät enää olleet tiellä :D Kodin askareissa nämä lyhyet kynnet ovat kyllä aivan verrattomat, mutta… huoh… ne eivät ole kauniit. Ehdin jo tottua pitkiin kynsiini, joten nyt on haikea mieli. Onneksi kynnet ovat kuitenkin uusiutuva luonnonvara, joten parin viikon kuluttua tilanne on jo vähän vähemmän lohduton.

– Papu –

2 thoughts on “O.P.I.-aarteita

  1. Musta tuntui ihan tyhjältä, kun jouduin viime viikon maanantaina pätkäisemään viitisen milliä jokaisesta kynnestä pois. Tuntui niin oudolta tehdä mitään käsillä, kun ei tarvinnut huolehtia, ettei kynnet vaan kolhi itseään. Onneksi parin viikon päästä ne ovat taas edes jokseenkin siedettävän mittaiset :D

  2. Joo sitä on jotenkin ihan hukassa, kun yhtäkkiä onkin vaan pienet töpöt :D Mutta kyllä se kieltämättä on tosi rentoakin, kun ei tartte varoa… :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s