Kurkistus lakkavarastoon

Kauan se kesti mutta olemme vihdoin saaneet tänne blogiin näkyviin listauksen lakkavarastoistamme! Kumpikaan ei tosin jaksanut listata erikseen päällyslakkoja sun muita, vaan lista kattaa ainoastaan väri- ja efektilakat. Sivupalkista löytyy nyt linkki molempien aarrearkkuihin:

Papun lakat
Murmiksen lakat

Ja koska on puhetta lakkavarastosta, päätin esitellä varastoani hieman myös kuvien välityksellä. Useat kynsiharrastajat tuntuvat suosivan Helmer-laatikostoja, mutta vaikka asunnossamme on tilaa yli sata neliötä, ei meille yksinkertaisesti sovi Helmeriä minnekään. Siksipä kynsilakkani valtasivat ihan noin vain itselleen yhden vessan peilikaapeista. Ja sitten toisen. En tiedä, mitä teen sitten, kun toisestakin loppuu tila…

Yhtä kaikki, tältä näyttää vessan peilikaappien sisällä:

polishes
O.P.I:t ylähyllyllä, China Glazet alahyllyllä, keskellä loput China Glazet, Color Clubit, Sally Hansenit sekä muutama Orly, CND ja Essie. China Glazen Crackle-lakat ovat kokonaan eri kaapissa, joten ne puuttuvat tästä kuvasta.

polishes & stuff
Toisen kaapin ylähyllyllä on Nfu-Ohit, Zoyat ja Nubarit, keskihyllyllä alus- ja päällyslakat sekä muutama koristelulakka ja alimmalla hyllyllä muita tarvikkeita.

Leimailutarvikkeet, loput koristelulakat sekä joitain halpislakkoja on sitten yhdessä vessan alakaapeista, jota en viitsinyt kuvata. Kaappeihin onneksi mahtuu vielä jonkin verran lisää kynsijuttuja, sillä joku saattoi hieman taas ratketa, ja matkalla kotiin on nyt neljä uutta O.P.I:a…

Ostin muuten viime viikolla itselleni 3 kpl Kiss-koristelulakkoja (pinkki, vihreä, sininen), mutta en tykkää niistä yhtään. Jos haluaisit ne itsellesi, niin jätä kommentti tähän merkintään ja kysy meiltä jotain ”Kysy mitä vain ja me vastaamme” -merkintää varten… arvon ne lakat kysyjien kesken :) Aikaa esittää kysymyksiä on vielä tämä päivä (sunnuntai) sekä huominen (1.8.). Kysyä toki saa vaikkei niistä koristelulakoista olisikaan kiinnostunut, mutta kannattaa ehkä sitten mainita, jos ne eivät kiinnosta :)

– Papu –

4 thoughts on “Kurkistus lakkavarastoon

  1. en nyt osaa kuvitella millaisia ne lakat oisi, mutta hankin juuri shellackit kynsiin ja jos ne ei aiheuta mitään reaktiota, niitä vois olla kiinnostavaa koristella jollain… koristelulakalla?

  2. Sellanen kysymys, että onko tuo kaappi vessan sellainen kaappi? Jos on niin missäs hammasharjat sun muut majailee. Ja jos ei niin ei muuta, kun että ihana kaappi! :D

  3. Kysymys kuuluu: Kuinka kauan olet rakentanut tuota lakkavarastoasi? Nimittäin omistat aika hyvin lakkoja :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s