Vastauksia, osa 2.

Tässä tulevat sitten vastaukset loppuihin kysymyksiin. Mukavia kysymyksiä olitte tehneet! :)

***

Furiahz tahtoi tietää: ”mistä ostatte suurimman osan kynsilakoistanne? Oletteko löytäneet edullisia nettikauppoja?

Murmiksen vakioshoppailupaikkoja lakoille ovat mm.  Nail etcNail de Royale ja Trans Design. Todennäköisesti jostain muualta saisi lakkoja vielä edullisemmin, mutta noiden kauppojen kanssa on ainakin on ollut helppo tehdä tilauksia tänne Suomeen asti. Charming Nailsin ansiokkaasta nettiostamisen perusoppaasta löytyy lisää kauppoja ja tarkempia tietoja tilaamisesta.

Papukin tykkää Nail etc:stä, mutta ostaa useimmiten lakkansa eBaysta, josta on helppo tehdä pienempiä tilauksia ilman, että postikulut muodostuvat ihan kohtuuttomiksi. Kaikkein eniten Papu on ostanut myyjiltä beatyzone2007 ja enchantedbeautyspot, eikä ole ikinä joutunut pettymään.


elli uteli: ”tunnetteko (papu ja murmis) netistä vai oikeasta elämästä? kuinka paljon sulla menee kuussa kynsijuttuihin? kehuuko tuntemattomat koskaan sun kynsiä? lempivärisi kynsilakoissa?kolme lempiblogiasi.

Papu ja Murmis tuntevat toisensa ihan oikeastikin, mutta kuten edellisessä osassa mainittiin, niin ystävyys alkoi netin avustuksella.

Murmiksella kuluu keskimäärin 20-30 euroa kuussa kynsijuttuihin. Monta kuukautta menee välillä, ettei tule ostettua mitään ja sitten välillä luottokorttilasku on aika isokin, kun on innostunut tilaamaan lakkoja ja muuta.

Ihan tuikituntemattomat harvemmin ainakaan Murmiksen kynsiä ovat ääneen ihastelleet. Mutta työkaverit, neuvolantäti ja kaverit kyllä melko useinkin. Kerran on tainnut kaupan kassa kysellä, missä käyn manikyyrissä ja onko mukan oikeasti mun omat kynnet…

Murmiksen lempisävyjä lakoissa ovat erialaiset turkoosit ja violetit. Tosin maku on kyllä laajenemaan päin.

Murmiksen kolme lempiblogia voisivat tällä hetkellä vaikka olla: lacquarizedMy Simple Little Pleasures ja Playing with polish.

Papu käyttää kynsilakkoihin ihan liikaa rahaa, kun ottaa huomioon paljonko kotiäiti saa rahaa tililleen kuukaudessa, mutta toki ostostahti vaihtelee. Yleensä kynsijuttuihin uppoaa ehkä 50e kuussa, mutta juuri nyt on tullut tilattua ihan muutamassa päivässä 75 eurolla, mikä tarkoittaa ankaraa kuria loppukuun ajan. Papun kynsiä ovat ventovieraat ihastelleet tähän mennessä vain kerran, mutta tutuilta kehuja on tullut aika useinkin ja myös Papun neuvolantäti on kiinnittänyt huomiota kynsiin :D

Papu rakastaa eri sävyisiä violetteja ja lakkojen top 10:ssa olisi luultavasti ainakin O.P.I. Diva of Geneva, Color Clubin Alias ja China Glazen Harmony. Tämänhetkisiä lempiblogeja ovat ulkomaisista varmaankin My Simple Little PleasuresScrangie ja Emerald Sparkled sekä kotimaisista ehkäpä PastelliunelmiaPieni Kynsiblogi ja Manicure Madness, mutta seuraan paaaaaaaljon muitakin ihania blogeja ♥


Heini kummasteli: ”miten se vesimarmorointi oikeastaan tapahtuu (työvaiheet) ja mitä lakkoja suosittelisitte käytettäväksi?

Papu ja Murmis harrastavat marmorointia My Simple  Little Pleasures -blogin ohjeiden mukaan. Tuota blogia ylläpitää Colette, joka on supertaitava tekemään vesimarmorointeja. Hänen blogistaan löytyy hurjasti kuvia ja videotutoriaaleja, kuinka marmorointi tehdään; esim. tällainen ja monia muita. Marmorointiin sopivat melkein mitkä vain kynsilakat. Ihan muutamia on tullut vastaan, jotka eivät levity veden pinnalle, mutta ne ovat harvinaisia poikkeuksia, kokeilemalla vasta tietää, mitkä toimivat. Runsaspigmenttisillä lakoilla saa helpoiten erottuvat kuviot aikaan, mutta vaaleat ja ohuemmatkin tuottavat mukavia marmorointeja. Kannattaa tutustua tuohon Coletten blogiin, jos vesimarmorointi kiinnostaa.

Papu huikkaa vielä täydennykseksi, että veden kannattaa antaa seistä kupissa kaikessa rauhassa ennen marmoroinnin aloittamista, jolloin se on mukavasti huoneenlämpöistä. Papu rakastaa marmorointia China Glazen Romantique-kokoelman lakoilla, sillä ne toimivat vesimarmoroinnissa kuin unelma :)


Toinen elli tahtoi tietää: ”Sellanen kysymys, että onko tuo kaappi vessan sellainen kaappi? Jos on niin missäs hammasharjat sun muut majailee

Tämä kysymys oli kaiketi suunnattu Papulle, joka esitteli kynsilakkakaappiaan tässä jokin aika sitten. Kyllä, se on juurikin sellainen vessan kaappi. :D Jos katsot tarkkaan sitä kuvaa, näet ylimmällä hyllyllä vasemmassa laidassa sähköjohtoa. Se kuuluu meidän sähköhammasharjamme laturille ;)  Eli selitys on, että kyseinen vessan kaappi on itse asiassa neliovinen eikä kaksiovinen. Ensimmäiset kolme ovea kuuluvat kaapin isommalle osalle, josta 2/3 on varattu kaikelle muulle kuin kynsijutuille (hammasharjat, kosteusvoiteet, deodorantit jne.) ja laitimmainen kolmannes on sitten tuo kuvassa näkyvä osa. Neljännen oven takana on tuo yksittäinen kaappi, jossa ovat kaikki O.P.I:t ja China Glazet yms. :)


Nunanna kysäisi: ”Kuinka kauan olet rakentanut tuota lakkavarastoasi?

Papu aloitti lakkavarastonsa kokoamisen elokuussa 2010, eli vuodessa tuo armeija on marssinut tuonne kaappiin. Murmis aloitteli samaan aikaan, mutta ainakin toistaiseksi tulee noin parikymmentä pulloa jäljessä. Murmiksella kun on muutakin elämää ;D


Tässäpä oli nyt sitten kaikki kysymykset ja vastaukset tältä erää :) Toivottavasti jaksoitte lukea nämä pitkät sepustukset!

– Murmis ja Papu yhdessä –

Mainokset

One thought on “Vastauksia, osa 2.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s