Grape.. Set.. Match

Tunnustan. Taas ostin jotain uutta. Samalla kun hamstrasin eBaysta itselleni glitterlakkoja, tarttui mukaan ihan uskomattoman kaunis lakka, todellinen aarre. Kyseessä on O.P.I. Serena Williams Glam Slam! -sarjan lakka Grape… Set… Match – ihan tyrmäävän kaunis violettina ja sinisenä hehkuva duochrome. Koostumukseltaan aavistuksen O.P.I:n parhaimmistoa huonompi, ainakin ensimmäisen kerran perusteella. Jouduin laittamaan kolme kerrosta saadakseni kunnon peittävyyden, vaikka yleensä O.P.I:n lakat peittävät kahdella kerroksella. Taattua O.P.I.-laatua kuitenkin, ei se koostumus mitenkään hankala ollut.

Grape… Set… Match on niitä vaikeasti kuvattavia sävyjä, jotka eivät millään tahdo näyttää kuvissa todellista ilmettään. Onnistuin vangitsemaan kuviin edes osan lakan kauneudesta, mutta lakan voimakas purppurasävy jäi piileskelemään, ja siksi se näyttää kuvissa sinisemmältä kuin mitä oikeasti on. Myös Scrangiella, jolla on yleensä upeat ja hyvänsävyiset kuvat, tämä lakka näyttää liian siniseltä. Täällä oli tarjolla aika hienoja kuvia, joten jos minun kuvani eivät vakuuta tämän lakan upeudesta, niin katsokaa sieltäkin… sillä uskokaa kun sanon, violetista pitäville tämä lakka on aivan ehdoton hankinta. Harva lakka on niin upea, että harkitsen ylimääräisen pullon ostamista, mutta tätä taidan ostaa varastoon toisenkin pullon. ♥

O.P.I. Grape.. set.. match (1)

O.P.I. Grape.. set.. match (2)

O.P.I. Grape.. set.. match (3)

Sitten erityisesti Sallalle näyte Art Clubin You’re Golden -koristelulakasta. Salla kaipaili metallista koristelulakkaa, joka olisi tarpeeksi peittävä myös mustalla pohjalla. You’re Golden pärjää minusta mainiosti! Yksi kuvan viivoista on vähemmän peittävä kuin muut, mutta sen tein kastamatta sivellintä välissä uudelleen lakkaan (eli siis vedin kaksi viivaa yhdellä dipillä). Kaikki muut viivat on tehty niin, että sivellin on dipattu aina ennen viivan tekemistä pulloon.

Art Club liner "You're Golden"

Eli ainakin tämän testin perusteella voin suositella tätä koristelulakkaa. Se on koostumukseltaan samanlainen kuin lempparini Art Club Solid Silver, mutta vain kullansävyinen. :)

Ja nyt tämä tyttö lähtee tuunaamaan nämä violetit kynnet glitterlakalla… Ensi kerralla sitten minun top 10 -kosmetiikkatuotteeni.

– Papu –

Mainokset

2 thoughts on “Grape.. Set.. Match

  1. kiitos hurjasti kun vaivauduit kokeilemaan tuota ja jakamaan kokemuksesi. toivoin tuon olevan juurikin samanlainen kuin solid silver on ja täyttää kyllä myös omat laatukriteerini

    *kipittää äkkiä ebayhin tekemään tuhojaan taas kerran*

    mutta siis, kiitos kovasti swatchista

    mä oon yrittänyt vakuuttaa itselleni etten tarvisi tätä grand slam lakkaa, mutta taas näitä kuvia katsellessa tuntui, että ehkä mä sittenkin tarvitsen…

  2. Fitfiuuu, ihana <3. Ja voisit lopettaa näiden houkutusten esittelyn mulle. Nimim. DS Opulence just testissä kynsillä ;).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s