Nubar-väriloistoa… OMG!

Scrangien lukeminen on osoittautunut minulle kohtalokkaaksi jo useamman kerran. Mm. Grape.. Set.. Match ja Servin’ Up Sparkle tuli tilattua sen jälkeen, kun olin nähnyt Scrangien swatchit. Samaten tilasin O.P.I. Pearl of Wisdomin nähtyäni sen kyseisessä blogissa. Ja sitten, eräänä kohtalokkaana päivänä törmäsin tähän merkintään. Jos jokin on minun heikkouteni, niin duochromet/multichromet. Tuon Purple Beachin nähtyäni tilasin siltä istumalta itselleni neljä erilaista Nubarin duochromea ja saatuani ne tänään olen lähinnä vain huokaillut onnellisena. Nämä ovat jo vanhempia lakkoja, joten pitemmän aikaa kynsilakkoja hamstranneilla voi nämä jo ollakin, mutta tuoreemmille tapauksille nämä voivat aiheuttaa hyperventilointia :)

Tässä merkinnässä on paljon kuvia, sillä nuo lakat ansaitsevat joka ikisen. Ennen kuin esittelen niistä yhtäkään, tulee pieni disclaimer:

Lukemalla tästä eteenpäin ja katsomalla kuvat hyväksyt sen, että olet itse vastuussa rahoistasi. Tämän merkinnän kirjoittaja ei vastaa millään tavalla näiden kuvien aiheuttamasta mahdollisesta rahanmenosta tahi mahdollisen lisääntyneen kuolanerityksen vaatteille, huonekaluille, kodin tekstiileille tai tietokoneellesi aiheuttamista vaurioista.

Onko selvä? ;D

No sitten.

Scroll down.

Vähän vielä.

Ta-dah…!

Nubar duochrome polishes (1)

Huomaa noissa kiekkokuvissa, että kiekon asento vaihtelee – jos siis haluat tutkia vain jonkun tietyn lakan värivaihtelua, muista sen sijainti mustaan swatchiin suhteutettuna. (Se musta on Wet’n’Wildin musta, jonka päällä on Nubarin Dewdropia, just FYI.)

Eli, mustasta lähtien lakat ovat: Iris Dust, Indigo Illusion (tosin tämä lakka hämmentää minua, koska en mistään kulmasta tai missään valaistuksessa ole onnistunut näkemään siinä sellaista voimaksta sinistä kuin täällä, mutta pullossa kyllä lukee Indigo Illusion…?), Purple Beach ja Moon Shadow. Jokaisessa on ensin alla kerros mustaa, koska duochromet eivät yleensä ole erityisen peittäviä yksinään, ja sen jälkeen kaksi kerrosta kyseistä lakkaa :) Ja nämä ovat ihan uskomattoman hienoja. Ooomphhhhhh! Nubarilla olisi ollut enemmänkin upeita duochromeja, mutta valitettavasti en yhdestä eBay-kaupasta saanut enempää kuin nämä.

Nubar duochrome polishes (2)

Nubar duochrome polishes (3)

Nubar duochrome polishes (4)

Nubar duochrome polishes (5)

Nubar duochrome polishes (6)

Nubar duochrome polishes (7)

Nubar duochrome polishes (8)

Nubar duochrome polishes (9)

Nyt kun vielä osaisi päättää, mikä näistä kullanmuruista pääsee ensimmäiseksi kynsille!

Oliko mikään näistä jo entuudestaan tuttu? Löytyykö näitä lukijoiden varastoista? :)

– Papu –

Mainokset

15 thoughts on “Nubar-väriloistoa… OMG!

  • Pistämme harkintaan :D Uudet kynnet tarttee tehdä taas parin päivän sisään varmaan…

 1. Iris Dustista olen itse haaveillut jo kauan, lähtee varmaan tämän postauksen jälkeen etsintään eBaysta :D

  • Kannattaa toimia nopeasti, sitä ei ole enää kovin monella myyjällä kun on sen verran vanha lakka. Mutta ainakin Enchanted Beauty Spot myy, sieltä minä ostin omani. :)

  • En ole vielä päättänyt, mikä on oma suosikkini. Iris Dust on kyllä kisassa vahvoilla :D

 2. Oooooh *______* ihania… Ei se väärin olis, jos hommaisin itelleni vielä kolmannen synttärilahjan.

  • Ei, ei missään nimessä. On tärkeää hankkia itselleen syntymäpäivälahjoja – itsehän sitä parhaiten tietää, mitä haluaa. Ja toki jokainen meistä on AINAKIN kolmen lahjan arvoinen ;)

 3. Ihania! Nubarin lakkoja haaveilisin varastoihini muutenkin lisää, mutta ei nyt ihan vielä passaa.

  Blogissani on myös tunnustus teille.

  • Mulla on nyt 9 Nubarin lakkaa (ja köh, 6 matkalla…), ja ovat kyllä hyviä lakkoja. Näiden duochrome-lakkojen koostumusta on vähän moitittu, mutta se vähä aiempi kokemus mitä mulla on duochromeista on kyllä että ne on aina aika läpinäkyviä, ja siksi yleensä vedän ihan suosiolla kerroksen mustaa (tai valkeaa) alle.

   Kiitokset tunnustuksesta! Laitamme blogiin kunhan ennätämme :)

 4. Duochromeja ylipäätään tehdään liian vähän. Nuo on kaikki ihania! Esim. China Glazelta en ole nähnyt yhtään duochromeja :/

  • Samaa mieltä! Mullakaan ei ole ennestään kai muita kuin yksi Sally Hansenin duochrome ja Zoyan.. öö.. Adina. Noita Sally Hansenin duochromeja haluaisin myös lisää, mutta osa niistä on jo toooosi hyvissä hinnoissa :-/

 5. Ooh, ajattelin ensin, että ei, en tykkää yhtään, mut vikaan kuvaan päästessä olin jo aika valmiina ostamaan kaikki :–D Onneksi noi pitää tilata = mulla ei ole mitään mahdollisuuksia saada noita = rahat säästyy! :)

  • No, maailmassa on niin paljon muitakin ihania lakkoja, että kyllä ne sun rahasi vielä katoavat ;D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s