For Audrey, yritys N

Tämänkertaisiin kynsiin otin vaikutteita täältä ja täältä, I hope you don’t mind :)

China Glazen nätti turkoosi For Audrey on yrittänyt päästä kynsilleni jo ainakin kahdesti aiemminkin, mutta minä ja se emme tule toimeen. Jostain syystä koen tuon lakan kamalaksi levittää, ja se on niin samperin paksuakin, että sen kuivuminen kestää täältä ikuisuuteen. Vaan tällaisissa kynsissä se toimii mukavasti, kun sai normaalin levittämisen sijaan töpötellä sienellä.

Pohjalla on O.P.I. Natural Base Coat, sitten yksi kerros China Glazen Frostya, joka on sekin lojunut toimettomana kaapissa pitkään, päälle töpöttelin siis For Audreyta, ja mustat raidat maalasin Golden Rose -koristelulakalla. Päälle Seche Viteä, joka pitkästä aikaa petti minut ja levitti yhdeltä kynneltä koristelut. Mur!

China Glaze Frosty & For Audrey

Harkitsin vielä strassejakin, mutta toistaiseksi en ole jaksanut kaivaa niitä kaapista esiin… Tykkään kovasti näistä kynsistä, sillä nämä ovat jotenkin mukavan pirteät. Ehkä en sittenkään tuuppaa For Audreyta myytävien kasaan!

– Papu –

P.S: Ilokseni sain todeta, että Dependin vihreällä kynsilakanpoistoaineella foliomenetelmä toimi hyvin, eikä sormia poltellut. Jee!

Mainokset

10 thoughts on “For Audrey, yritys N

  1. Kauniit! Sinulla ei käsi väpätä, kun olet saanut noin hienot raidat aikaiseksi. :) Totesin juuri koristelulakkoja testatessani, että vasemmalla kädellä on hankalaa tehdä etenkin pieniä korjauksia, kun käsi tuppaa tärisemään.

    • Kiitos :) Ollakseni täysin rehellinen: kyllä se käsi väpättää! Mutta olen vasenkätinen, joten kuvassa on se siistimpi käsi ;)

    • Oijoi, kehut itse Sallalta – koristelulakkagurulta! Nyt olen tosi otettu :D Kiitos!

    • Joo itsekin tykkäsin, että nämä oli jotenkin kivan pirtsakat. Koko kynnen manikyyria en ole vielä saanut aikaiseksi For Audreylla, paitsi siis kaksi pilalle mennyttä XD

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s