Makea tunnustus

Noora Asetonihuuruja-blogista myönsi meille tällaisen tunnustuksen. Paljon kiitoksia! :)

Palkinnon myötä pitää sitten vastaaman kolmeen kysymykseen:

Lempivärisi?

Papu: Se vähän riippuu siitä, mistä on kyse. Kynsilakoissa erilaiset violetit, omissa vaatteissa ehkä kirkas punainen, tumma ruskea, valkea… ja sitten taas muilla tykkään ihan mielettömästi ruskaväreistä: keltaisesta, oranssista, vihreästä, punaisesta :)

Murmis: Meinasin vastata yksioikisesti turkoosi, mutta pitänee tarkentaa, että se pätee lähinnä vaatteisiin, kynsilakkoihin ja meikkeihin. Esim. sisustuksessa meillä ei kyllä turkoosia ole.

Lempiruokasi?

Papu: Oijoi! Tähän on vaikea vastata, tykkään niin monesta ruoasta älyttömästi. Äidin tekemä karjalanpaisti perunamuusin kanssa on yksi parhaista asioista maailmassa ♥ Samoin äidin uunibroileri riisin ja currykastikkeen kera. Aviomies taas tekee hyvää japanilaista ruokaa :)

Murmis: Jaa-a, on aikalailla mielialasta kiinni, mikä on lempparia. Ja raskauden aikana ne vakiolempparitkin heitti häränpyllyä. Mutta itsetehty pizza maistuu aina ja muutenkin italialainen keittiö on sydäntä lähellä. Ja meksikolainen. Ja intialainen. Ja… :)

Haaveiden matkakohde?

Papu: Haluaisin joskus elämässäni Walesiin.. ja Karibialle, vaikka Jamaicalle tai Trinidadiin.

Murmis: Tahtoisi sukeltaa Suurella valliriutalla ennenkuin se kokonaan tuhoutuu :(. Ja Barcelonassa olen käynyt muutaman kerran, mutta sinne ja lähiympäristöön voisin matkustaa yhä uudelleen ja uudelleen.

Ainakin Papu on nähnyt tämän jo suurin piirtein kaikissa seuraamissaan kynsiblogeissa, joten eteenpäin lahjoittaminen jää tällä kertaa tekemättä, kun Murmiskaan ei keksi kenelle sen jakoon laittaisi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s