Keijun oksennus

China Glazella ja jollain muullakin isommalla kynsilakkamerkillä on hienojakoinen monivärinen glitter, jonka nimi suomennettuna tarkoittaa keijupölyä. China Glazella sen nimi on Fairy Dust, sillä toisella (oisko Orly?) muistaakseni Pixie Dust.

Tämänkertaisilla kynsillä oleva glitter on kuitenkin lähinnä keijun oksennusta, sillä siinä on isompia erikokoisia palasia eri väreissä. Siispä, saanko esitellä: Papun PIXIE BARF -kynnet! :D Alla O.P.I. Pamplona Purplea, päällä Ultan ihanaa Pinata Yada-Yada -glitterlakkaa (joka on siis miltei täysin identtinen Deborah Lippmanin todella suositun Happy Birthdayn kanssa).

Pixie barf ;-)  (2)

Pixie barf ;-)  (1)

Glitterlakka ei nyt levittynyt kynsille ihan tasaisesti, mutta ihan kivat näistä kynsistä silti tuli. Niitä katsellessaan tulee hyvälle tuulelle! Tuntuisi kyllä silti, että tällaiset välkkyvät glitterkynnet eivät ehkä ole mitkään varsinaiset arkikynnet vaan sopisivat paremmin biletykseen.

Parin viikon takaisessa Suuressa Glitterherätyksessäni tilasin muuten loppujen lopuksi yhteensä kuusi eri glitterlakkaa, jotka yritän muistaa esitellä kiekkoswatchien kera pian. Sitä odotellessani tyydyn pohtimaan, että nyt tarvitsee ihan tosissaan pistää stoppi tälle törsäämiselle – ei ainoastaan siksi, että kynsilakkoihin on mennyt ihan luvattoman paljon rahaa vaan myös siksi, että varasto paisuu paisumistaan. Taidan laittaa jotain myyntiin pian…

pohtii hieman häpeilevä
– Papu –

Mainokset

5 thoughts on “Keijun oksennus

  1. Oiiii, pakko kysyä, mistä olet tuon Ultan Pinata Yada-Yadan hankkinut? Olen juuri kehittänyt itselleni valtavan himon Deborah Lippmanin HBD:hen ja tuo Ultan lakka kävisi myös mainiosti, mutta eBaystä kun katselin, tuli Yada-Yadallekin hintaa postikuluineen sen verran, että melkein samoilla hinoilla postareineen sitten hankkisi HBD:kin. Ja JOS nyt sattuisi niin, että olisit luopumassa tästä, olen kiinnostunut! :-)

  2. No halvinkin HBD maksaa postikuluineen eBayssa muistaakseni 8 dollaria enemmän kuin toi Ulta. Ostin sen eBaysta myyjältä prettythingsforyouandme tai jotain vastaavaa – jos hakee hakusanoilla ”Ulta pinata” niin se myyjä oli siinä heti ihan tyrkyllä :) Plus että kun ostin samalla kertaa muutakin, niin postikulut aleni vähän sitten suhteessa (kun sillä on postikulut 5.99 ja each additional item 2.50) Oli se tietysti silti ehkä vähän hintava, mutku se oli pakko saada XD

    • Kiitos! Noi postikuluthan kuulostaa ihan inhimillisiltä. Ei kun eBayhin siis! :-)

  3. Haha, mahtava otsikko :D! Herätti kyllä mielenkiinnon todella (oonkohan vähän outo, kun innostun oksennuksesta?!? ;)). Itse en oo vielä innostunut noista riemunkirjavista glittereistä, mut eiköhän sekin päivä tule ;).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s