Kaikki kimaltavat ystäväni

Nyt sitten niitä jo aiemmin luvattuja glitterkuvia! Taannoin tilasin siis kuusi erilaista glitterlakkaa, mutta näissä kiekkoswatcheissa on mukana myös jo viime vuonna ostamani China Glazen Fairy Dust.

Glitter nail polish (2)

Nubar Dewdrop – O.P.I. I Juggle… Men – O.P.I. Servin’ Up Sparkle

Glitter nail polish (1)

Revlon Galaxy – Ulta Pinata Yada-Yada – Revlon Belle

Glitter polish swatches

Tässä sitten swatch kiekolle, alla sekä mustaa että valkeaa lakkaa. Vasemmalta oikealle:
Fairy Dust, Dewdrop, I Juggle… Men, Servin’ Up Sparkle, Belle, Galaxy ja Pinata Yada-Yada.

China Glaze Fairy Dust
China Glaze Fairy Dust

Nubar Dewdrop
Nubar Dewdrop

O.P.I. I Juggle... Men
O.P.I. I Juggle… Men

O.P.I. Servin' Up Sparkle
O.P.I. Servin’ Up Sparkle

Revlon Belle
Revlon Belle

Revlon Galaxy
Revlon Galaxy

Ulta Pinata Yada-Yada
Ulta Pinata Yada-Yada

Useimmat näistä olivat selkeästi erilaisia. China Glazen Fairy Dust on pientä ja hienojakoista moniväristä glitteriä, Nubarin Dewdrop puolestaan vähän isompikokoista ja selkeämmin sinivoittoista. O.P.I. I Juggle… Men on todella kaunis ja mielenkiintoinen glitterlakka, mutta sen erikoisuus ei käy ilmi kuvastani. Sen glitterhippuset ovat paljon huomaamattomampia ja saavat kuorrutetun lakan näyttämään siltä, kuin hippuset kuuluisivat siihen eivätkä erilliseen glitterlakkaan. Värisävyiltään se on sinertävä/violetti/pinkki.

O.P.I. Servin’ Up Sparkle täällä blogissa on jo näkynytkin, samoin Ultan Pinata Yada-Yada. Revlonin Belle ja Galaxy olivat heräteostoksia, jotka tilasin nähtyäni niistä kivat swatchit jossain kynsiblogissa – en enää muista missä. Nyt kun vertaan kaikkia glitterlakkojani, niin nuo Revlonit tuntuvat ainoilta vähän turhilta lakoilta kokoelmassani. Belle on nimittäin hyvin samankaltainen kuin Servin’ Up Sparkle, kuten kuvistakin näkyy. Mutta lakoissa on kuitenkin melko erikoinen eroavaisuus, ainakin minun silmissäni. Nimittäin – en tiedä miksi, mutta minusta Servin’ Up Sparkle kimaltelee huomattavasti enemmän kuin Belle, vaikka lakat näyttävät huonommassa valaistuksessa hyvinkin samankaltaisilta. Katsokaapas tätä epätarkkaa kuvaa:

Twinkle, twinkle... (1)

Servin’ Up Sparkle vs. Belle

No toinen Revlonin lakka sitten… se on lähinnä tummempisävyinen versio Bellestä. En oikeastaan keksi, mitä sellaista käyttöä sille voisi olla, mihin ei sopisi Servin’ Up Sparkle ihan yhtä lailla. Siispä Belle ja Galaxy tulevat olemaan myytävien joukossa, jahka saan taas aikaiseksi myydä joutilaita lakkojani pois.

Ultan Pinata Yada-Yadasta ei oikeastaan ole sanottavana mitään uutta. Se on ihanan värikäs keijuoksennus :D

Lopuksi vielä toinen kimaltelukuva, jossa näkyy paremmin Fairy Dust, Dewdrop ja I Juggle… Men kaikessa kauneudessan. Tai no, edes osassa kauneudestaan.

Twinkle, twinkle... (2)

Mitäs piditte? Kolahtaako joku noista glitterlakoista aivan erityisesti? :)

Sitten onkin aika ruveta keittelemään lapsille iltapuuroa samalla kun pohdin, mitä laittaisin kynsilleni seuraavaksi – ne nimittäin ovat nyt paljaat ja odottavat, että lapset on saatu nukkumaan :D

– Papu –

Mainokset

3 thoughts on “Kaikki kimaltavat ystäväni

  1. Oi, kimalletta! Olen saanut yllättäen pakkomielteen Lippmannin Happy Birthday -lakkaan, mutta sitä ei oikein tahdo löytyä ainakaan siedettävällä hintaa (en nyt kuitenkaan hirveästi ole valmis maksamaan lakasta). Katsoin että tuo Ultan Pinata Yada-Yada on aika samantyylinen vissiin värimaailmaltaan vissiinkin?

    • Kyllä, tuo Ultan PYY on hyvin lähellä Happy Birthayta. Molemmat rinnakkain näet täällä. Oikeastaan ainoa ero on noiden pienten hippusten muoto. :) Värimaailma on ainakin mun näkemieni swatchien perusteella lähes identtinen, ja The PolishAholic (jonka blogista tuo kuva on) oli samaa mieltä. Nimenomaan siksi minä tuon Ultan ostinkin, että halusin HB:n mutta se on niin turkasen kallis :)

      • Hei katsos, nehän ovat lähes identtiset. Ei yhtään harmita että heti tämän postauksen luettuani pistin tilaukseen tuon lakan :) Tätä tämä kynsiblogien seuraaminen teettää, lakkakokoelma vaan kasvaa vaikka ei pitäisi <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s