Violettia kimallusta

Hip hei. Toiset peräkkäiset Orly Instant Artist -koristellut kynnet. Koristelu on aika lailla samanlainen kuin edellisissäkin, mutta mun taitoni todellakin vielä toistaiseksi rajoittuvat tuollaisiin epämääräisiin viivakukkasiin :D

Ja tälläkin kertaa käytin O.P.I. Pearl of Wisdomia, joka on IHANA lakka, siis ei edes standardi-ihana vaan IHANAihana, mikäli 35-vuotias saa käyttää tällaisia termejä. ;) Kärkiin töpöttelin sienellä Art Club Purple Crush -glitteriä ja nimettömissä on tosiaan tuollaiset käsinmaalatut huiskulat. Muissa kynsissä on kolme strassia per sormi. Nämä kynnet olivat mielestäni aika nätit, mutta nekin ovat jo muisto vain. Lakkojen kesto on nykyään melko surkea, kun käsiä joutuu käyttämään niin paljon koko ajan.

O.P.I. Pearl of Wisdom + Art Club Purple Crush

Joku on ehkä huomannutkin, että jo parissa merkinnässä kynsien kuva on ollut vähän kauempaa otettu ja löysemmin rajattu. Tulin siihen tulokseen, että ei ole mitään järkeä esitellä ultrasuperhypermakrokuvia, joissa näkyy pieninkin pölyhitunen ja kaikki mahdolliset virheet, ja samaan aikaan aina muistaa sanoa, että ”oikeasti nämä on kyllä nätit, mutta makrokuva paljastaa kaikki virheet”. Ei kukaan niitä kynsiä normaalisti parin sentin päästä katso! Siispä vastaisuudessa taidan ottaa kuvat näin, vähän kauempaa, niin että kynnet yhä erottuvat hyvin, mutta ihan pienimmät pölyhiukkaset eivät… :P

Ensi kerralla on luvassa fiasko, joka on tällä hetkellä kynsilläni. Perfektionisti minussa on sekä huvittunut että vähän nolo… Oikea käsi on ihan jees, mutta vasen… EEK :D

Until then,
– Papu (puolirampana lonkkakivusta) –

Mainokset

8 thoughts on “Violettia kimallusta

    • Kiitos! Näitä itse katselin sen pari päivää vähän hämmentyneenä, kun olivat niin vaaleat ja kimaltelevat – ei kauhean tyypilliset mulle :)

  1. Jättimäisissä makrokuvissa ei kyllä ole mitään järkeä. Kestää vain ladata kauemmin enkä usko että ketään niin kiinnosta ne virheet :)

  2. Kyllä, tuo Pearl of Wisdom on IHANAihana ja hyvinkin voi 35-vuotias käyttää moista termiä. Olinkin jo ehtinyt miettiä, minkä ikäinen mahdat olla. Junnuks jäin, mie kolkytvee ;P.
    Kynnet on sievät ja kukkaset on hyvässä treenissä. Kohta alkaa sama täällä, kunhan mulle kotiutuu pari Orlyä ihan vaan kokeeksi ;D.

    • No hyvä että me vanhemmatkin naishenkilöt saadaan käyttää noita termejä ;D Ikää ei tosiaan tuolla sivupalkissa olekaan mainittu, mutta blogin ensimmäisessä merkinnässä se kerrottiin. Tosin siitä on sitten jo päivää vaille yksi vuosi, joten se numero on jo vanhentunut (ooh, huomenna blogisynttärit!). Odotan jo valmiiksi kateellisena, mitä upeuksia saat aikaan Orlyilla ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s