Louvre Me, Louvre Me Not

Kolmella sanalla sanoen: Louvre you not.

Kynsillä on tällä kertaa O.P.I. Louvre Me, Louvre Me Not, josta olin kuullut paljon hyvää. Kyseessä on luumunvärinen lakka, jossa on hyvin hento shimmer – itse asiassa siinä määrin hento, että sitä on melkeinpä vaikea erottaa. Kun ottaa huomioon kaiken sen, mitä olen kyseisestä lakasta lukenut, niin olipahan kyllä jonkinasteinen pettymys.

Ensinnäkin koostumus oli mielestäni heikompi kuin O.P.I.-lakoissa yleensä. Olen jo päässyt tottumaan siihen, että enimmäkseen kaksi kerrosta riittää ihan hyvin tämäntyyppisillä lakoilla, mutta LMLMN vaati kolme. Siis vaati. Kahdella ei olisi kerta kaikkiaan selvinnyt. Ja jos joutui vähänkin enemmän sivelemään, lakka liukui kynneltä niin, että tuli läpikuultavia läiskiä. Tarkka ja erinomaisen huolellinen käsi olisi luultavasti pärjännyt paremmin, mutta tämmöinen maijameikäläinen kykeni vain ajattelemaan ”meh”.

Toisekseen… ainakaan Papun silmiin myöskään lakan ulkonäkö ei ole mitenkään erityisen upea. Shimmer ei erotu tarpeeksi selvästi minun makuuni, eikä värikään aiheuta mitään aivan spesiaaleja ihastuksen väristyksiä. Se on hyvin lähellä Pamplona Purplea, jossa ei tosin ole shimmeriä mutta joka on levittyvyydeltään parempi, joten voi olla, että LMLMN saa häädön seuraavan kirppiksen yhteydessä, ellen koe jonkinlaista myöhäistä herätystä sen suhteen.

Koristelin lakkauksen Orlyn Instant Artist -lakoilla. Kynsistä tuli mielestäni ehkä turhan levottomat, mutta koristelu sinänsä onnistui ihan suht ok… toiseen käteen! Sen sijaan vasemman käden koristelut (olenhan vasenkätinen!) olivat suoraan sanottuna kaameaa tuherrusta, mutta koska haluan näyttää kannustavaa esimerkkiä, esittelen myös ne heikommalla kädellä tehdyt koristelut. Alemmassa kuvassa siis tutisevaa ja tuhruista jälkeä, ylemmässä ne onnistuneemmat.

O.P.I. Louvre Me, Louvre Me Not (1)

O.P.I. Louvre Me, Louvre Me Not (2)

Luulenpa, että on viisainta alkaa harjoitella koristelua oikealla kädellä esimerkiksi kiekolle päivittäin, jotta saan lisävarmuutta huonommalla kädellä työskentelyyn. Lakkaa siinä kuluu, mutta toivottavasti taidot karttuvat!

– Papu –

Mainokset

6 thoughts on “Louvre Me, Louvre Me Not

 1. todella hienot! jos näkisit minun heikomman käden koristelut voisit olla ylpeä omastasi. :D:D

 2. Hmmm…onhan tuo ihan nätin värinen lakka. Mutta ehkä vähän pliisu kuitenkin? Toki jos sen yhdistäisi johonkin mätsäävään asusteeseen tms. se voisi olla upeakin. Koristelut on ihan jees eikä niitä huonomman käden huteruuksia kukaan muu huomaa kuitenkin kuin sinä itse. ;-)

  Kiitos hyvin pakatuista lakoista, hain tänään postista. Täytyy joku päivä ottaa asiakseen testailla ne kunnolla. Rakastan blingblingiä!! =)

  • Joo, jotenkin vaisu oli minustakin. Paremmat koristelut olisivat ehkä auttaneet vähän, mutta ei toi LMLMN oikein sytyttänyt mua :-/

   Ole hyvä vaan ja kiitos itsellesi :D Parhaani mukaan yritin lakat pakkailla, vaikka vähän huvittikin väsätä niitä laatikoita mysli-, maitojauhe ja nenäkannupakkauksista :DDD

 3. Ihanaa kun joku bloggari näyttää myös ne ”huonommalla” kädellä tehdyt koristelut! :D Minusta konadointikin on joskus (kuviosta riippuen) hieman hankalaa huonommalla kädellä, puhumattakaan ihan vaan koristelulakalla yhden viivan piirtämisestä esim. ranskiksen tipin rajalle, huh huh.. :D Joten näähän on oikeastaan hienot, itse tuskin pystyisin edes tuollaiseen jälkeen. :)

  • No sitä vähän ajattelinkin, että se voi ehkä olla muillekin kannustavaa, kun näkee, että ”Hahaa, toikin on ihan tumpelo väärällä kädellä koristellessaan” :D Harjoituksestahan se tietysti on kiinni, tai sen puutteesta.. pitää vaan ruveta nyt treenaamaan kovasti, siinähän sitä kehittyy :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s