Color Club: Masquerading

Ostin jo ajat, ajat sitten muutaman lakan Color Clubin Alter Ego -kokoelmasta. Muut ovat jo päässeet kynsille, mutta Masquerading on odottanut vuoroaan kuukausitolkulla. Jostain syystä se pullo ei koskaan ole houkutellut tarpeeksi, vaan on näyttänyt jotenkin vaisulta. Ja sitä paitsi se on huutanut kuuluvansa Murmikselle, joka on juuri sellaisten värisävyjen ystävä.

Olin jo päättänyt lahjoittaa lakan blogisiskolle, mutta päätin silti männä päivänä kokeilla sitä nähdäkseni, millainen se on kynsillä. Ja – oompphhh! Se on upean värinen, kynsillä paljon kauniimpi kuin pullossa. Katsokaa vaikka:

Color Club: Masquerading

Todella kaunis lakka. Varjopuolena mainittakoon, että Masquerading kuivuu salamannopeasti. En liioittele. Se kuivuu niin nopeasti, että lakkaaminen oli jopa vähän haastavaa. Siinä on kuivuttuaan myös jännä, vähän suede-tyyppinen pinta – sellainen puoliksi matta, vähän nahkea. Seche Vite toi siihen sitten upean kiillon.

Tämä lakkaus ei toki jäänyt ilman koristelua! Kiitos Pastelliunelmia-blogin, olen löytänyt leimailun ilon taas uudelleen. Kuten olen jo moneen kertaan maininnut, en osaa leimailla Konadin omalla stamperilla vaikka elämäni olisi siitä kiinni. Kuvioiden kohdistaminen ei onnistu, ja muutenkin leimasimen pyöräyttäminen on jotenkin kauhean hankalaa. Siksipä olin riemuissani aikonaan ostettuani MagnoNailsin XL-stamperin, jolla kynsien leimaaminen onnistuu paljon tuskattomammin.

Valitettavasti XL-stamperini on kauhean nirso käytettävien lakkojen suhteen. Konadin musta ja valkea kieltäytyvät tarttumasta leimasimeen (ne eivät joko tartu ollenkaan tai sitten ne tarttuvat miten sattuu), eikä China Glazen Millennium – paras hopeinen leimailulakka – myöskään suostu tarttumaan siihen kunnolla vaikka mitä tekisin. Olen kokeillut eri kynsilakanpoistoaineita, eri tekniikoita, eri päiviä, eri vaatteita, eri kuun vaiheita.. mutta ei :P Ja arvatkaapa vain, millä väreillä haluaisi tämä kynsilakkahullu enimmäkseen kynsilleen kuvioita leimailla? No mustalla, valkealla ja hopealla tietysti.

Pastelliunelmia-blogissa oli testailtu Dependin lakkoja leimauksessa ja metallisävyisten lakkojen oli havaittu toimivan varsin hyvin. Ja kas, Dependin hopeinen (nr. 223) lakka tarttuu vallan mainiosti XL-stamperiin! Huono uutinen on tosin se, että blogin testissä olleesta viidestä lakasta enää kahta tuntuu löytyvän KICKSeistä (hopeista ja sinistä nr. 247). Kokeeksi ostamani kolme muuta metallisävyistä lakkaa (003, 042 ja 069) eivät toimi mustan päällä ihan yhtä hyvin, mutta vaaleammalle pohjalle voi niilläkin varmaan leimailla.

No, joka tapauksessa: leimasin Masquerading-kynsille hopeisia ruusuja MagnoNailsin laatasta A23. Näistä kynsistä tykkäsin kuin hullu puurosta, mutta kyllä Murmis silti tuon lakan saa :D

Color Club: Masquerading (with stamping)

Tuosta lakasta pitää vielä mainita sellainen outo ilmiö, että kun aloin poistaa sitä kynsiltä, lähti ensin päältä tummempi kerros ja alta tuli näkyviin vähän vaaleamman sininen kerros. En ole ennen nähnyt moista O_o

Ensi kerralla lisää leimailua, nyt kun olen päässyt vauhtiin!

– Papu –

P.S: Vielä ehtii hetken osallistua synttäriarvontaan ! Viimeisiä tunteja viedään :)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s