O.P.I. DS Reflection

O.P.I. Designer Series -lakoista on nyt vuorossa ihana punainen Reflection. Pulloa katsellessani pohdin, mahtaako väri olla turhan räikeä kynsilläni. Äiti katseli pulloa ja ihmetteli, miten olin moisen tulenpunaisen lakan ostanut.

Kynsillä lakka ei kuitenkaan ollut erityisen räikeä, vaan todella kaunis. Sävy oli kylmemmän punainen kuin pulloa katsellessaan olisi voinut ajatela, mikä oli iloinen yllätys. Ihastuin myös lakan peittävyyteen: todella huolellinen lakkaaja olisi saattanut selvitä yhdellä ainoalla kerroksella, mutta minä laitoin ihan suosiolla kaksi.

Olen kaipaillut itselleni valkeaa leimailulakkaa, joka suostuisi yhteistyöhön XL-stamperin kanssa, ja ilokseni voin kertoa löytäneeni sellaisen: Sally Hansen Whirlwind White. Se on kaiken lisäksi vielä niitä Sally Hansen -lakkoja, joita saa Anttiloista, jeeeee! Leimailin kukkaset Whirlwind Whitella MagnoNailsin laatasta H35 ja koristelin ne punaisilla 1,5 mm:n strasseilla. Ja voilà!

O.P.I. DS Reflection (2)

Nämä olivat mielestäni myös varsin onnistuneet kynnet, ainakin itse tykkäsin :) Sääli, että lasten kanssa koheltaessa lakkaus lohkeili suht nopsaan, joten pidin näitä kynsiä vain kaksi päivää.

Ensi kerralla sitten toivottavasti jo uusien lakkojen esittelyä, mikäli aarteeni saapuvat siihen mennessä.

Lakkailun iloa toivottaa
– Papu –

Mainokset

6 thoughts on “O.P.I. DS Reflection

  1. Wow, upean värinen punainen! Leimailut on tosi onnistuneet ja strassit on piste iin päälle. (:
    Paljon Sally Hansenit maksavat Anttilassa?

  2. Kiitos! En muista ihan tarkkaa hintaa, oisko ollut noin 9 euroa? Alle 10e kuitenkin. :)

  3. Ihana kokonaisuus! Tuo lakka on kiva ”rauhallinen” punainen – mä en kirkkaista punaisista ihan kamalasti perusta, mutta tämä on sellainen tosi miellyttävä väri :)

    • Kiitos! Itsekin ihan yllätyin, miten kaunis tuo väri sitten oli kynsillä, vaikka se näyttää pullossa aika räikeältä. Tätä tulee käytettyä kyllä vastaisuudessakin :)

  4. Oikein on nätit kynnet. Tää onkin ainut punainen lakka, joka minultakin löytyy :). Mikäköhän siinä sun stampperissa on vikana, kun se ei kelpuuta Konadin valkeaa :(? Mulla on parasta aikaa valkeat leimaukset kynsissä ja Konadilla tehty. Onneks löysit nyt kuitenkin toimivan valkoisen :)).

    • Kiitos :) En tajua, miksi se mun stamper ryttyilee. Oisko mun Konad-lakat sitten paksuuntuneet, ne on kuitenkin avattu jo yli vuosi sitten…? Ne vaan jotenkin jämähtää silleen kiinni laattaan, ettei ne nouse stamperiin, mur. Mutta onneksi toi Sally Hansen nyt sitten pelittää – ja mustana toimii Wet’n’Wild Wild Shinen musta creme :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s