Ei tullut Fowl Play

Ihanteellisessa maailmassa esittelisin nyt kuvan upeista Orlyn Fowl Play -lakkauksista ja ylistäisin Fowl Playta yhdeksi kauneimmista lakoista mitä omistan.

Tässä todellisessa maailmassa tilanne on hieman toisenlainen. Aloin kyllä lakata kynsiäni Fowl Playlla. Melko pian tajusin karun totuuden: lakka on three coater. Ei mitään toivoa selvitä kahdella kerroksella. Hampaat irvessä laitoin kolme kerrosta. Kun olin saanut jälkimmäisen käden valmiiksi, löin ensimmäisestä pikkusormen pöydällä olleen teräskulhon reunaan. Paljon rumia sanoja.

Sen jälkeen totesin, että kolme kerrosta Fowl Playta = paksuakin paksumpi lakkakerros, jota en ikinä ehtisi saada kuivaksi pilaamatta sitä jollakin tavalla (siis pilaamatta sitä lisää). Poistin lakat tuntien elämää suurempaa ketutusta.

Tässä vaiheessa ilta olikin sitten jo pitkällä, kello lähestyi yhtätoista ja mietin kuumeisesti, mitä kynsilleni tekisin. Ilman lakkoja niitä ei voinut jättää, koska se on pikkulapsiperheessä murhaa pitkille kynsille – jotain oli siis IHAN PAKKO saada kynsiä suojaamaan.

Nappasin hyllystä yhden rakastan-sinua-ikuisesti-lakkani eli OPI Pearl of Wisdomin, ja laitoin sitä kynsille ainoastaan yhden kerroksen, jotta kynnet olisivat nopeasti kuivat. ”Lakkaan huomenna kynnet uudestaan”, ajattelin. Paitsi että kun seuraava ilta koitti, olin uhmaikäisen kanssa taisteltuani ja koko päivän räkätautini vuoksi yskittyäni niin poikki, että ajatuskin kynsien lakkaamisesta uuvutti.

Pearl of Wisdom ei kuitenkaan oikein ilahduttanut yksinään, koska sen alta hieman kellertävät kynnen kärjet erottuivat niin ärsyttävän selvästi. Nopea ratkaisu: kärkien päälle water decalit, aavistus hopeaglitteriä ja lopuksi uusi päällyslakka. Valmista tuli! Näissä sitten toivottavasti viihdyn vielä tämän päivän ja huomisen.

O.P.I. Pearl of Wisdom

Löysin muuten joululahjakamerastani vihdoin ja viimein jo pitkään kaipaamani toiminnon, jolla pystyn vähän paremmin säätelemään kuvan valotusta. Hurraa! Siksi tämänkertainen kuvakin on minusta tavanomaisia kuviani vähän onnistuneempi, valotukseltaan ainakin.

Vaan nyt ehkä pitäisi miettiä vähän leipätöitäkin, jos yskimiseltäni suinkin kykenen ja jaksan.

– Papu –

Mainokset

5 thoughts on “Ei tullut Fowl Play

  1. Minkäs värinen lakka se Fowl play sitten on? Ite pystyn laittamaan kolme kerrosta päällekkäin, mutta neljä on jo liikaa. Siinä vaiheessa ketuttaa ja pahasti :/ Ei kärsivällisyys riitä…

  2. Hih, minusta taas melkein jokainen lakka vaatii sen 3 kerrosta ollakseen täysin peittävä, joka valossa. ;D

    • Useimmat mun OPI-lakoista on sellaisia, että kahdella pärjää hyvin eikä ole VNL:ää. Joillakin selviäisi jopa yhdellä, jos laittaisi vähän paksumman kerroksen. OPI on tehnyt musta nipon: inhoan sitä, jos lakkaa pitää laittaa kolme kerrosta :-( Toi Fowl Play vielä jotenkin tahmaantui kolmatta kerrosta laittaessa, jolloin siitä kolmannesta tuli varmaan liian paksu. Gnnnhhhh.

      Tuolla edellisen merkinnän kommenteissa mietin, että mulle voisi olla kokeilun arvoinen ratkaisu se, että lakkaisin illalla kaksi kerrosta ja laittaisin pikakuivattajan, ja sitten vetäisin vasta aamulla (tai lasten nukkuessa päiväunia) sen kolmannen. Sillä tavalla ei kestäis niin järjettömän kauan kuivatella niitä kynsiä. Vai pitääkö tässä siirtyä hiustenkuivaimen käyttäjäksi :P

  3. Ihana Pearl of Wisdom, vajunein lakkani :). Mistät oot hommannut nuo decalit? Mulle piti olla matkalla elämäni ekat, mutta taitaa jäädä haaveeksi, kun on jo yli kolme viikkoa tilauksesta, murh >:/.

    Tuo ed. kommentin lakkausajatus on muuten aika hyvä! Inhoan, jos laittaa liian märälle lakalle pikakuivattajan ja kärjet tulee näkyviin, mut tuollahan saisi korjattua senkin sitten! Loistavaa Papu, oletpas nokkela (vielä kaiken sen äitinä olemisen jälkeenkin!?!) ;))!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s