Color Club Nouveau Vintage

Uusista Color Club -lakoistani ensimmäiseksi kynsille valikoitui Nouveau Vintage. Pullossa lakka näytti olevan pääasiassa kullanhohtoinen, tai ehkä messinginsävyinen, moniulotteinen lakka, jota on vaikea kuvailla. Kellertävää, vihertävää, punertavaa. Yllätys oli melkoinen, kun lakka kynsillä näyttikin ihan erilaiselta kuin pullossa. Kynsillä se hitusen vihertävä messinginsävy olikin muuttunut punertavaksi ruskeaksi – mutta ei lämpimäksi kupariksi vaan viileäksi punertavanruskeaksi. Katselin kynsiäni eilen kaupasta tullessani ja yritin miettiä, mikä olisi sen värinen… mutta en keksinyt mitään. Mieleen ei tullut mitään, mikä olisi sellainen ruskea kuin Nouveau Vintage.

Kuvistani lakan punertavuus ei käy ilmi, en tiedä miksi, sillä kuvat ovat minusta muuten varsin onnistuneet:

Color Club - Nouveau Vintage

Color Club - Nouveau Vintage

Tämä Polishaholicin kuva on aika hyvä, samoin Scrangien. Mutta katsokaa, miten monenlaisia kuvia yhdestä ja samasta lakasta! En ole nähnyt vastaavaa lakkaa millään muulla valmistajalla, ja Nouveau Vintage valloitti kyllä ainakin minun sydämeni. Todella erikoinen ja uniikki lakka! Sitä on kuvailtu shimmeriksi, mutta minusta se oli jonkinlainen shimmerin ja foilin välimuoto, ei ainakaan taatusti puhdas shimmer.

Nouveau Vintage tarjoili myös hassun yllätyksen poistovaiheessa. Kun aloin poistaa sitä kynsiltäni, jäi vanulappuun ensimmäiseksi violetinpunaista väriä ja kynnellä oleva lakka muuttui sellaiseksi messinginhohtoiseksi. Kaikki punertavuus katosi ja jäljellä oli ihan eri värinen lakkapinta. Periaatteessa kynsille olisi saanut siis ihan uudenlaisen ilmeen, kun olisi varovasti pyyhkinyt kynsilakanpoistoaineella ihan ohuen pintakerroksen pois ja laittanut sen jälkeen uuden päällyslakan. Kummallinen mutta ihana lakka!

Tätä lakkausta en lopultakaan koristellut, sillä se ehti yh-arjessa kulua kärjistä jo ensimmäisen päivän aikana sen verran, etten jaksanut nähdä vaivaa enää koristelun eteen. Nyt kynsillä onkin sitten jo seuraava Color Club, jonka päälle lähden laittamaan koristeluja heti tämän merkinnän kirjoitettuani. Eli nyt.

Ta-ta!

– Papu –

Mainokset

2 thoughts on “Color Club Nouveau Vintage

  1. Näyttääpä tosiaan erilaiselta kuin pullossa. Pitänee testata pian. Ja hei, joku muukin lakka tekee tuota samaa poistaessa. Olisko CC Alias? Tai Orly Space Cadet? Joku, jota oon viimeaikoina käyttänyt kumminkin.. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s