Color Club Uptown Girl

Color Clubin Uptown Girl on nähty monessa blogissa, eikä suotta: se on kaunis murrettu violetti creme, joka sopii varmasti useimpien suomalaisten kynsille. Kesto ei kyllä tällä kertaa vakuuttanut, mutta syynä ei välttämättä ole lakka vaan tavallista ronskimpi käsien käyttö…

Koristelin lakkauksen eBaysta ostamillani mustavalkoisilla tarroilla, jotka ovat kyllä kauniita mutta joiden rajat erottuivat minusta ikävästi ainakin Uptown Girlin päältä (mikä näkyy kuvassakin). Toivottavasti tarrat toimivat paremmin muiden lakkojen kanssa.

Color Club: Uptown Girl (1)

Color Club: Uptown Girl (2)

Juuri kun aloin oppia ottamaan kelvollisia kynsikuvia salamavalon kanssa, pudotti vanhempi lapsista kamerani salamavaloineen päivineen parketille sillä seurauksella, että salamavalon ns. foot mount hajosi. Edessä on siis kaiketi uuden salaman osto – ja ikään kuin se ei kirvelisi tarpeeksi, myös printteri taisi kuolla tänään. Tämä ei ole Papun viikko.

Huokaus.

– Papu –

Mainokset

2 thoughts on “Color Club Uptown Girl

  1. Niin monesti oon sivuuttanut tuon Uptown Girlin ja nyt se vasta pysäytti katsomaan uudelleen. Sehän onkin aika kiva! Tarpeeksi masentavan värinen ;).
    Harmi, ettei tarrat toimineet odotetulla tavalla. Vaikka eipä tuonhintaisilta ihan liikaa voi kai odottaakaan…? Laitoitko muuten tarrat märän vai kuivan lakan päälle?

    • Laitoin kuivalle lakalle, seuraavana päivänä vasta. Ja ihan riittävän hyviä noi tarrat on, ei se reunan näkyvyys niin paljon häiritse, kun itse tarrat on noin kauniita :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s