Color Club Jewel of a Girl

Pahoitteluni, mutta vielä yhdet yksiväriset kynnet! Nämä olivat viimeiset miehen Amerikan-työmatkan aikana tehdyt kynnet, ja ne jäivät yh-kaaoksessa koristelematta kuten aiemmatkin… Lakka on kuitenkin mielestäni erinomaisen upea, eikä ehtinyt muutamassa päivässä näyttää tylsältä ilman koristelujakaan.

Color Clubin Jewel of a Girl on ihana tumma vamppilakka, jonka värisävy oli minusta ihastuttava. Se ei ole tavallinen tumma violetti, vaan se oli ruskeaan ja punertavaan vivahtava, ja lisäksi se tuntui ikään kuin hehkuvan. Iiiihana. Koostumuksestakaan ei ole pahaa sanottavaa, sillä kahdella huolellisella kerroksella sain tarpeeksi peittävän lopputuloksen. Levittyvyys oli hyvä eikä kuivumisen kanssakaan tainnut olla ongelmia, koska kynnet olivat aamulla vielä nätit ja ruttaamatta. :)

Color Club: Jewel of a Girl

Olen käyttänyt nyt viittä Color Clubia peräkkäin ja olen kyllä ollut tosi tyytyväinen niihin kaikkiin. Tai viides on kyllä vielä esittelemättä mutta se on tällä hetkellä kynsillä. Ja tänään posti toi neljä Color Clubia lisää, JEE! Viisi piti tulla mutta… huokaus… siitä enemmän ensi numerossa. :)

– Papu –

…joka ei saa kynsijuttushoppailuaan kuriin, ei sitten millään. Naama on luultavasti valkea sinä päivänä, kun luottokorttilasku saapuu.

Mainokset

7 thoughts on “Color Club Jewel of a Girl

    • Voin lämpimästi suositella – tämä on ihana, varsinkin tähän vuodenaikaan :)

  1. Ihan turhaan pahoittelet sitä, että et ole koristellyt kynsiä.
    Pääosin hieno ja tyylikäs lakka ei vaadi mitään koristeluja.
    Mielestäni lakka riittää, ei pidä olla liikaa krumeluuria.

  2. Yksinkertainen on kaunista ja usein koristelut vie kauniilta lakalta osan sen upeudesta. Homma kyllä toimii toisinkin päin :). Komppaan kuitenkin edellistä kirjoittajaa!

    • Juu, vähän rumemman lakan voi pelastaa koristeilla, mutta sitten taas oikein kaunis lakka voi tosiaan jäädä koristeiden alle sivuosaan eikä se ole oikein sitä kohtaan :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s