O.P.I. Holland sneak peek

Törmäsin OPI:n Twitter-feedin kautta kuviin uudesta kevätkokoelmasta, ja ajattelin välittömästi jakaa linkin eteenpäin, koska ainakin minuun tuo kokoelma kolahtaa ja kovaa noiden kuvien perusteella. Vielä kun swatchit näkisi!

OPI Spring Summer 2012 Holland Collex Sneak Peek

Nämä kiinnostavat nyt tällä hetkellä eniten:

Vampsterdam
Pedal Faster Suzi
I Have a Herring Problem
Did You ’Ear About Van Gogh

Mitäs te tuumitte? :)

Muokkaus: Hah! Kommenttiosastolla annettiin jo linkki swatch-merkintään, jossa on nähtävillä puolet lakoista.

– Papu –

Mainokset

6 thoughts on “O.P.I. Holland sneak peek

  1. Näin ensivilkaisulla tälläisestä kuvasta ainoa joka saattaisi kiinnostaa on tuo ylärivin oikean reunan pinkki, kaikki muut näyttävät aika meh perusväreiltä. En sitten tiedä mitä tapahtuu kun nämä näkee oikeasti kynsillä jossain :D

    • Se taitaa olla just se Pedal Faster Suzi, jota itsekin vähän silmittelin. Tuossa alempana elli antoi jo linkin, jossa on swatchit kuudesta lakasta, mutta ei vielä tuosta pinkistä. :)

    • Ooh, kiitos! En hoksannut katsoa samasta blogista tuoreempia merkintöjä, kun päädyin sinne linkin kautta. :) Osa oli aika peruskamaa, mutta esim. I Have a Herring Problem oli ainakin mun silmiini vähän erikoisempi. Lisäswatcheja odotellessa!

  2. Hei! Nyt kun Nailetc:ltäkään ei enää saa tilattua Opia, onko sinulla tietoa nettikaupasta, josta saisi Opia? Mukavaa syksyn jatkoa toivottaa säännöllisen epäsäännöllinen lukijanne!

    • OPIa myy http://www.salenail.com/ – ja se on ilmeisesti samaa firmaa kuin Nailetc. Tilasin tuolta yhden uuden Muppets-kokoelman lakan ja maksettuani tilauksen sain tilausvahvistuksen Nailetc:ltä ja paketin kotiutuessa lähettäjä oli myöskin sama kuin Nailetc:llä. :) En tiedä, miksi sitten näin on, että OPI:n lakat on siirretty ikään kuin toiselle myyjälle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s