Foiled!

Uuden Color Clubin Foiled-kokoelman lakkoja on näkynyt monissa suomalaisissa kynsiblogeissa, ja me hyppäämme nyt mukaan samoihin vankkureihin. Tilasin itselleni – kuten aiemmassa ostospostauksessa jo kävi ilmi – ainoastaan lakat Foil Me Once ja Hot Like Lava. Niistä kynsille valikoitui ensin vaaleampi Foil Me Once.

Mikä ihana, IHANA lakka. Vaaleanlila metallihohtoinen upeus, joka peittää jo ensimmäisellä kerroksella suht hyvin ja toisella täydellisesti. Levittyvyys on hyvä, joskin on syytä olla tarkkana, ettei lakkaan jää raitoja. Tämä lakka on toooodella kaunis, ei olisi oikeastaan edes vaatinut koristeluja:

Color Club Foil Me Once

Päätin kuitenkin koristella kynnet jotenkin ja tulin ajatelleeksi, että tällaiset lakat yleensä soveltuvat hyvin leimailuun. Ei kun testaamaan! Ja kyllä, Hot Like Lava toimi ihan täydellisesti leimailuun: se nousi laatalta leimasimeen aivan unelmahyvin ja peittääkin kauniisti. Ooof! Leimauksen (kuvio on Chez Delaneyn laatalta h10) lisäksi tein kynsiin rajaukset Art Club Fine Silver Glitter -koristelulakalla. Kuva on masentavan kellertävä, sillä se on otettu sisällä toisin kuin tuo ylempi kuva.

Color Club Foil Me Once & Hot Like Lava

Tykkäsin näistä kynsistä kovasti ja mieskin kehui niitä upeiksi. Valitettavasti kahden päivän kuluttua lakkaus alkoi kuoriutua kynsien reunoista ihan omituisesti, isoina riekaleina, joten kynnet oli pakko sitten lakata uusiksi. Toivottavasti olin tupeksinut jotenkin lakkausta tehdessäni, eikä kyse ole suinkaan näiden Foiled-lakkojen ominaisuudesta…

Joka tapauksessa: ainakin Hot Like Lava leimaa niin upeasti, että joudun varmaan hankkimaan kokoelman loputkin lakat. Hyviä leimauslakkoja ei ole koskaan liikaa.

Joko sinä omistat Foiled-kokoelman lakkoja?

– Papu –

P.S: Nyt löytyy swatchit myös siitä O.P.I:n Hollanti-kokoelman jälkimmäisestä puoliskosta eli shimmereistä. Härregyyd mitä upeuksia! Ne näyttävät vielä N kertaa paremmilta kynsillä kuin pullossa!

Mainokset

6 thoughts on “Foiled!

  1. Oii kuinka IHANAT värit ja kaunis lakkaus! (: Tuskin maltan odottaa oman Hot Like Lavani ja Lumin-Icecentini saapumista postiin. :D

    • Kiitos :) Minäkin pistin Lumin-icentin ja Antiquatedin tilaukseen, ne kaksi muuta jätän vielä harkintaan :)

  2. Upeat kynnet! Nuo lakat sattuu tosi kivasti yhteen. Mulla on molemmat vielä kokeilematta (jos ei talouspaperituputtelua lasketa :D), mutta jospa lähiaikoina pääsisi testaamaan…
    Ja nuo OPIt… Tahtoo sinertäviä lukuunottamatta kaikki-mulle-heti-nyt!!

    • Kiitos Sannu! Tämä on NIIIIIIIN loputon upottava suo, ostettavaa on aina ja rahaa palaa. Onneksi noiden OPIen julkaisuun mennessä ehtii vielä säästää… jos moisen taidon osaa. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s