China Glaze Haunting

Piiiiitkästä aikaa tarjoilen China Glazea enkä OPIa tai Color Clubia. Kokeiltuani peräkkäin muutamia China Glazen cremejä (esim. Spontaneous) ja taisteltuani niiden hankalan koostumuksen kanssa menetin vähäksi aikaa kiinnostukseni koko China Glazeen. Mitä iloa on upeasta lakasta, jos sitä on vaikea saada kynsille kauniisti? Onneksi en kuitenkaan kokonaan luovuttanut! Halloween-kokoelman musta Haunting on nimittäin aivan ihana.

Musta lakka, jossa on hopeaglitteriä, on ehdottomasti omistettava. Ehdin useamman kerran katsella Orlyn Gothia vähän sillä silmällä, mutta sitten törmäsin China Glazen Halloween-kokoelmaan ja päätin hankkia Hauntingin. Se oli kaikin puolin hyvä ostos. Lakka levittyi hyvin, peitti kahdella kerroksella ja kuivuikin varsin sutjakkaasti. Se on ollut kynsilläni nyt kolme vuorokautta, ja ainoastaan yhdessä kynnessä on pikkuruinen lohkeama – muissa ei näy edes kärjissä kulumaa!

Ennen kaikkea Haunting on kuitenkin kaunis lakka. Katsokaa vaikka:

China Glaze Haunting

Koristeena on Chez Delaneylta tilattuja hopeanvärisiä water decaleja. Niitä piti liottaa huomattavasti pitempään kuin eBaysta ostettuja ja ne ovat vähän jäykempiä, mutta yhtä kaikki erinomaisen nättejä ja toimivia. Harkitsen paikkaavani sen yhden pienen lohkeaman ja laittavani kynsille uuden päällyslakan, jotta voin pitää tätä manikyyriä vielä päivän, pari. Tykkään!

– Papu –

Mainokset

2 thoughts on “China Glaze Haunting

  1. Mieletön lakka, aivan ihana. Ja nuo decalit <3. Ihan kuin kynsillä roikkuisi kauniita koruja kaulassa. Tosi kauniita, pidän hirmusti. Siistiä työtä jälleen :).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s