Color Club High Society

Huono, huono kynsipäivä. Color Clubin High Society ei ruskeasta vivahteestaan huolimatta ollutkaan sitten kynsillä pettymys. Se on jännittävän värinen, aavistuksen ruskehtava ja aavistuksen lilahtava harmaa. Tietenkään se ei täytä vaaleanharmaan cremen aukkoa kokoelmassani, mutta kaunis lakka joka tapauksessa.

Miksi kynsipäivä sitten oli huono, jos lakka oli kaunis? No, ensiksikin tein typerän mokan: viilasin kynteni, mutta en muistanut irrottaa kynsistä niitä ärsyttäviä omituisia riekaleita, joita kynsien kärkien alaosaan jää viilauksen jälkeen. Inhoan, inhoan niitä! Jääkö teille muille sellaisia vai olenko ainoa? Siis ikään kuin ohuen ohut pitempi kerros kynttä jäisi jäljelle viilauksesta huolimatta, eikä sitä meinaa saada millään pois. Jos teille muillekin käy niin, MITEN te sen parhaiten siistitte?

Joka tapauksessa oli katastrofi unohtaa ne riekaleet paikoilleen ja sen jälkeen lakata kynnet. Kun lakka oli kuivunut, kynsien kärjissä oli kovat ja terävän tuntuiset ylimääräiset repaleiset… jutut. Ärsyttävää, eikä sille voinut tehdä mitään pilaamatta lakkausta.

Kun sitten yritin koristella kynnet water decaleilla, ne pahukset menivät ryttyyn. Tai itse asiassa ensin napsin vesiastiaan viisi kappaletta water decaleja muistamatta irrottaa päällyskalvoa, joten ne viisi olivat sen jälkeen käyttökelvottomia. Lopuista sitten useampi meni ryttyyn.

Pah, pah, PAH!

Tällaiset ne sitten olivat, toisessa kädessä. Toista en enää jaksanut edes yrittää koristella, ja nämä kynnet vaihtuivat sukkelasti toisiin…

Color Club High Society

Näiden kynsien jälkeen jo kahteen kertaan liimattu etusormen kynsi repesi taas kerran, joten päädyin lyhentämään kynnet aivan töpöiksi. Tympii. Vaikka töpöt ovat pikkulapsiarjessa paljon mukavammat ja helpommat, ne ovat pitkiin kynsiin tottuneissa silmissäni auttamattoman rumat. Snif. Mutta kyllähän nämä taas kasvavat, kunhan maltan odotella.

Toivottavasti muilla on ollut parempia kynsipäiviä viime aikoina. Ja hei, eikös ole mahtavaa, että Murmiskin on taas päässyt blogin ääreen! :)

– Papu –

Mainokset

8 thoughts on “Color Club High Society

  1. Ei decalsit pilalla ole jos kalvo jääkin kiinni! Itse erittäin hajamielisenä otuksena decalsien kanssa leikkiessäni unohdin melko moneenkin kalvon päälle ja silti sain ne kynsille (: Kannattaa ainakin yrittää!

  2. No yritinkin, mutta en saanut sitä kalvoa irti enää :( Mutta eipä nuo onneksi kalliita olleet. :)

  3. Mulla jää kanssa niitä ihme riekaleita, yrtiän sitten aina lasiviilan kärjellä irrotella niitä..

  4. Mullakin jää riekaleita. Viilaan ne pois pitämällä viilaa sormen suuntaisesti kynnen alla ja sit viilaamalla alhaalta ylöspäin. Miten ton nyt selittäis…

    • Tajusin :) Ja teen itse pitkälti samalla tavalla, mutta kuten tuossa jo Helille edellä valittelin, se tuntuu jotenkin kauhean työläältä. Mulla lipsuu se viila enkä tahdo saada sitä kunnon asentoon ja ja ja… argh!

  5. Alapuolelta rapsuttamalla minäkin ne riekaleet otan. Tiedän tuon tunteen, kun lakkaus menee ketuiksi, kun retkut jää roikkumaan kynnen alle. Ja ne ON terävät :/.

    Tuo High Society on sitten jänskä väri. Välillä se näyttää niin-niin ruskealta ja sitten toisinaan harmaalta. Vertasin sitä kynsiltäni kaupassa OPI French Quarter for Your Thoughts -lakkaan, joka näyttää kuvissa tosi paljon harmaammalta. Ei niissä sitten lopulta niin kovin paljon ollutkaan eroa :O. Pullot jos laittaisi vierekkäin, niin näyttäisi ihan erilaisilta..

  6. Tämän takia en tykkää paikkailla kynsiä teepussi tms. viritelmillä muuten kuin ihan pakosta, koska senkin kanssa kynnet katkeaa helposti ja kipeästi ja sitten kuitenkin joutuu lyhentämään kynnet. :o

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s