Kilpailu on päättynyt

Water decal -aiheisen kilpailun vastausaika on päättynyt, joten enää ei voi arvauksia jättää. Arvaukset olivat pääasiassa hirveän varovaisia, suurin osa sijoittui vuodelle 2012, joten ilmeisesti kovin moni ei ollut huomannut, millaisen määrän water decaleja olin juuri laittanut myyntiin Papun ylimääräiset -sivulle sanoen, että sain karsittua uusimmasta hamstrauserästäni reilun kolmanneksen poismyytäväksi :D

Katri, joka tuntee minut koruharrastukseni kautta, totesi: ”Nää ei varmaan tiedäkään millainen hamsteri ainakin helmipuolella olet, joten ihan heti sun kynsikoristelujutut ei tule loppumaan. Sullahan loppuu ne 8.9.2013.” No, sekään ei ollut kovin lähellä oikeaa, mutta Katrilla oli oikea asenne ;)

Nunnuli teki tärkeän oivalluksen: ”Paitsi jos yhdessä lapussa on enemmän kuin yhteen kertaan, niin sitten ne kestää kauemmin. Veikkaus oli kuitenkin, että 80 lappua :) Päivämäärää en kuitenkaan mene muuttamaan.” Kyllä, melkein kaikissa seteissä on 20 decalia, joten niistä riittää kahteen manikyyriin. Ja niitä lappuja on vähän yli 200…

Ensimmäinen, joka pääsi oikealle vuodelle, oli Sannu: ”Tiistai 7.1.2014. Hitsi, että sulla menee kauan!! ;)” Sannukin oli silti turhan varovainen.

Oikea vastaus on:
Viimeisen water decal -manikyyrini tällä varastolla saisin tehdä pian yksivuotiaan tyttäreni neljävuotissynttäreillä – 9.12. 2014!

Näin ollen voittoon kiri kaikkein viimeisen arvauksen jättänyt Johanna, jonka veikkaus oli 12.9. 2014, eli osui noin kolmen kuukauden päähän oikeasta. Onnittelut, Johanna! Laitan sinulle sähköpostia piakkoin. :)

Mainokset

3 thoughts on “Kilpailu on päättynyt

  1. No hyvä! Sitten voin tilata itselle lisää tarroja ja ehkä decalejakin. Satakunta lapullista on tuntunut liian isolta varastolta, mutta jos sulla on 200, ei omani ole vielä ollenkaan paha. Kiitos kannustuksesta :D

  2. Water decalsit tulivat viimeviikolla. En odottanut saavani niin montaa arkkia, suuri kiitos! Mukavaa joulun odotusta!

    • No niitä on jostain syystä hieman.. köh.. kertynyt, joten sulle lähetetyt eivät juuri varastoa edes pienentäneet XD Oikein mukavaa joulua sinulle ja läheisillesi :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s